"Парадът на булките" през Седмицата на висшата мода в Париж

По традиция, демонстрациите на haute couture колекциите в Париж завършиха с ревю на булчински рокли. Подбрахме за Вас 15 от най-впечатляващите модели:
Zuhair Murad
Ревютата на haute couture колекциите негласно са считани за законодатели сватбената мода. Разбира се, има дизайнери (като Vera Wang и Carolina Herrera), които са специализирани в направата на булчински рокли. Освен това има и отделна Седмица на сватбената мода. Но именно тук, в Париж, се раждат тенденциите, които по-късно ще бъдат възпроизведени и от други марки.
Zuhair Murad
През тази година дизайнерите са заложили на играта от контрасти: ту смело експериментират с прозрачен шифон, ту предлагат всичко да бъде скрито от атлазена рокля с дълги ръкави и висока яка... Същото важи и за дължината - някои моделиери казват "краката трябва да бъдат скрити до глезените", а други, тъкмо обратно - "колкото по-късо, толкова по-добре".
Във всеки случай, ако се ориентирате към екстравагантните, ултра-секси рокли, убедете се, че сред гостите на сватбата Ви няма да има хора с изключително висок морал и слаби сърца. ;)
Elie Saab
Chanel
Basil Soda
Georges Hobeika
Jean Paul Gaultier
Valentino
Basil Soda
Valentino
Elie Saab
Zuhair Murad
Georges Hobeika
Stephane Rolland
Zuhair Murad

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign