50 Години от първата колекция на Yves Saint Laurent

На днешния ден (30.01.2012 г.), преди 50 години, се е състояло първото ревю на легендарната модна къща Yves Saint Laurent.
Цял Париж е бил в очакване да бъде обявена официалната дата на демонстрацията. Злите езици завистливо шушнели: "Те нямат достатъчно пари, за да завършат колекцията", "Той не може да направи всичко сам"...
В деня на събитието първите места заели най-видните личности във Франция. Кралски особи, актриси, модни критици предвкусвали момента, който ще остане в историята. Високите им очаквания се оправдали... На подиума моделите показали небивали красоти! Тоалетите се отличавали с висока класа, елегантност и шик - стилът на Ив Сен Лоран. Дори най-обикновените аксесоари били придобили нов облик. Когато Ив излязъл зад кулисите, залата избухнала в оглушителни аплодисменти, хората се надпреварвали да поздравят лично великия дизайнер. Това бил истински триумф!
Вече повече от половин век модна къща YSL е символ на френската мода. Моделите на бренда са създадени за жени с фин вкус, притежаващи индивидуалност и изискано чувство за стил.

"Модата се мени, стилът е вечен!"
Ив Сен Лоранcomments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign