Kohl: Пролетна колекция грим от Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana представиха пролетната си колекция декоративна козметика за 2012 година.

Лице на новата линия стана очарователната, 28-годишна, британска актриса Фелисити Джоунс, подписала договор с модния бренд за година напред.
Тук ще отбележим, че тази новина разстрои феновете на Скарлет Йохансон, която бе главна муза на няколкото предишни колекции макияж от Dolce & Gabbana. Но нека обърнем гръб на светската суета и да се фокусираме към разкрасяващите продукти.
Колекцията носи името «Kohl Collection» и е насочена към дамите, които обичат "драматично" подчертаните очи и възхитителния маникюр.
Да разгледаме в детайли:

1. Основен акцент са новите моливи «Khol Eye Crayons», представени в няколко актуални цвята:

Peacock (#3) — синьо-зелено
True Black (#1) — гарваново черно
Chocolate (#4) — кафяво
True White (#2) — бяло
Dahlia (#5) — лилаво

Моливите са с богати, устойчиви пигменти, но са изключително меки, създадени специално за изряден, изразителен "опушен" грим.

2. В колекцията влиза и палитрата сенки за очи «Smooth Eye Colour Quad», която се състои от четири "пепеляви" цвята: сиво-черно, приглушено бяло, лилаво-бежово и сиво-кафяво.

Използвайте черното като база, лилаво-бежовото и кафявото за придаване на дълбочина, а бялото - като акцент, поставен във вътрешния ъгъл на окото и под най-високата част на веждата.

3. За завършек на прекрасния образ са предназначени лаковете «Intense Nail Lacquer», които идеално си хармонират с оттенъците на декоративната козметика за очи:

Wild Green — страхотно тъмно зелено
Chocolate — сладкия нюанс на какао
Peacock — богат синьо-зелен цвят
Dahlia — приглушено бордо
True White - млечно бяло


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign