Повечето жени лъжат за теглото си


За представителките на нежния пол теглото винаги е било и си остава чувствителна тема. Освен ако не сте от щастливките с идеална фигура и сте напълно доволни от своя външен вид, то в останалите случаи винаги има момент на неудобство, когато съобщаваме публично килограмите си.
Ново британско изследване показва, че 2/3 от жените лъжат за теглото си пред приятелите си, партньора и дори пред майка си.

Според резултатите от проучването, всяка втора жена намалява теглото си с 4 кг, когато говори за него. Всяка пета жена пък лъже, че е по-слаба с 6 кг.

Всяка шеста дама толкова се срамува от теглото, че дори във фитнес-залата обявява  по-малки цифри. Цели 25% от жените редовно купуват по-малки номера дрехи, а 17% късат етикетите, на които е отбелязан издайническият номер, преди някой да го види.

Според същото проучване обаче, нежните създания лъжат не само за теглото си. Всяка десета жена си добавя и по няколко сантиметра височина, а имало и такива, които признали, че лъжат дори за номера на обувките си...
Повечето от жените мечтаят да тежат между 51 и 57 кг, да носят сутиен с размер 34С и да са високи между 167 и 172 см.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign