8 Неща, които ТОЙ не се осмелява да Ви каже


Както знаем, искреността е много важна в една връзка. Но в действителност, и мъжете, и жените не споделят абсолютно всичко със своите партньори. Ето няколко неща, които Вашият партньор може би никога няма да се осмели да изкаже на глас:

1.Често не те слушам внимателно, докато говориш

Не е мит разпространеното мнение, че мъжете "изключват", докато жените им говорят. Ако сте подхванали монолог за това как Вашата колежка от офиса или по заобиколен път се опитвате да говорите за проблемите във връзката Ви, то вероятно сте загубили вниманието му още в началото на разговора и след третото Ви изречение ТОЙ се е пренесъл на някое друго място. Самите мъже признават, че дори има и специална тактика, за да изглежда, че слушат внимателно: кимане с глава, периодично задаване на въпроси, свързани с последните 10 думи, които сте казали и др.

2.Не мога да понасям приятелките ти

Не може да Ви каже, че не харесва приятелката, която винаги говори колко са глупави и еднакви мъжете, без да се съобразява с неговото присъствие. Няма да каже нещо за Вашия добър приятел, който съвсем "приятелски" Ви прегръща в негово присъствие и Ви засипва с комплименти. Нормално е Вашият партньор да не понася някои от приятелите Ви. Все пак той не ги е избирал - те сами са дошли в живота му заедно с Вас.

3.Мразя, че споделяш толкова много за нас  с твоите приятелки

Със сигурност той ще иска да се похвалите на приятелките си за романтичната изненада, която Ви е подготвил и за която всички ще изкажат само комплименти по негов адрес. Но изобщо няма да му е приятно, когато Вашите проблеми във връзката станат "гвоздея на програмата" на кафето с приятелки (особено ако става дума за проблеми в секса).

4.Клюкарствам с приятелите...и то много

Мъжете обикновено твърдят, че клюкарстването е типично женска черта, но се оказва, че те не само си клюкарстват и то много повече от жените, като са много по-критични и подробни.

5.Имам много обожателки и това ме ласкае

Много вероятно е, че и други жени флиртуват с Вашия любим. Ако е висок и привлекателен, със сигурност цифрата им е много по-голяма, но дори и да не е Брад Пит, със сигурност има жени, които флиртуват с него (помислете логично, че ако за Вас той е привлекателен, същото важи и за останалите жени). Най-вероятно той никога няма да сподели това с Вас, за да не отвори кутията на Пандора, особено ако знае, че сте много ревнива. Но бъдете уверени, че на него със сигурност му харесва вниманието, което получава и това го кара да се чувства желан.

6.Извинявай, но се заглеждам по красивите жени

Очите на мъжете са "програмирани" да фокусират намиращите се в близост красиви жени. Голяма част от мъжете си мислят, че го правят "невидимо", но ние, жените винаги успяваме да изловим палавия мъжки поглед, така че често между партньорите се раждат спорове точно по тази болна тема.

7.И аз съм чувствителен по отношение на външния вид

Не си мислете, че само жените изпадат в паника, когато качат някой друг килограм в повече и се чудят дали изглеждат дебели в дадена дреха. Колкото и да се преструват, че за тях това не е важно, мъжете се засягат от коментари като:"Все едно имаш пояс за плуване около корема", "Къде ти изчезнаха мускулите от корема?", "Вече имаш бели коси", или "Тези дънки изобщо не си подхождат с ризата". Затова, мили дами, бъдете толерантни и внимателни към своите мъже, когато им отправяте критики за външния вид.

8.И аз се страхувам да прибързаните неща

И мъжете са изправени пред същите дилеми, каквито стоят и пред нас, жените: "Не е ли твърде рано да кажа "Обичам те"?, "Кога е подходящото време за секс?", "Твърде рано ли смених статуса във Facebook на обвързан?", "Мога ли вече да започна да говоря за брак и деца?". И мъжете, и жените имат подобни страхове, свързани с "идеалния момент", когато става въпрос за любовната връзка.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign