"Ухание на рози" в новата колекция грим от Lancome (Пролет 2012)

Roseraie des Delices - това е името на новата колекция макияж от Lancome. В нея е "заключен" духът на истинската, нежна Пролет... с деликатните ѝ краски, изящните разцъфнали цветя и неповторимото ухание на зараждащ се живот...

Предлагаме на Вашето внимание продуктите от пролетната колекция на Lancome. Колекцията е вдъхновена от красотата на розовите градини, където присъства великолепието от нежни, пастелни оттенъци - като зелено, розово и прасковено...

Главен акцент в колекцията е блестящият руж  La Roseraie Blush Palette, украсена с красива роза, а продуктът провокиращ най-голямо любопитство е гланцът за устни в ментов нюанс.

Да разгледаме красивата фотосесия с участието на Frida GustavssOn, а след това ще обърнем внимание и на продуктите:А ето и продуктите:

1. Ружът La Roseraie Blush Palette, в хладни розови нюанси, покрива скулите с деликатен блясък и прави лицето младежки свежо и сияйно.
Използвайте по-светлия нюанс, за да направите акценти върху бузите, в средата на челото и над горната устна, за да заличите следите от умората.


2. Четирицветните палитри сенки за очи Les Yeux Doux са представени в две пролетни цветови гами:
Vert Tendresse - нежни зелени нюанси и Rose Romance - розово-прасковени оттенъци.

3. French Touch Absolu Lipstick са нова линия червила от Lancome, създадени като нови, по-модерни копия на "Grand Canal" от 1954 година.
Представени са в три цветови оттенъци: 314 Rose Candy - фуксия, 316 Cotton Candy - розово, 318 Sweet Marmalade - прасковено.

4. Блясъкът за устни Color Fever Gloss е представен в три нюанса: 386 Green Petal - ментово зелено, 387 Tangerine Petal - нежно прасковено, 388 Rose Petal - деликатно розово.

5. Лаковете за нокти Le Vernis са представени в три пастелни нюанса: 29 Green Almond - ментово зелено, 30 Rose Tangerine - прасковено, 31 Rose Macaroon - хладно розово.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign