Светът на музиката загуби още един легендарен глас. Почина великата Уитни Хюстън

На 48 години почина Уитни Хюстън (родена на 09. 08. 1963 г.). Безжизненото тяло на певицата е открито в хотел Бевърли Хилтън в Бевърли хилс, в Лос Анджелис, предаде ДПА, като цитира Марк Роузън, лейтенант в местния полицейски  участък. Смъртта ѝ е потвърдена в 23:55 ч. по Гринуич на 11. 02. 2012г. Причините се разследват, но няма данни за криминално деяние.
Уникалният глас на Уитни е докоснал милиони сърца по целия свят. Тя е сред дамите, влезли в историята на музиката. Според Книгата на рекордите на Гинес красивата Уитни е най-награждаваната певица на всички времена. Списъкът ѝ с награди е внушителен - 6 Грами, 2 Еми, 30 награди на сп. "Билборд", 22 Американски музикални награди и редица други.

Смъртта ѝ настъпи в навечерието на раздаването на наградите Грами, която печели шест пъти. Тъжната новина със сигурност ще помрачи пищната церемония. Целият музикален свят и феновете на Уитни Хюстън споделиха болката си, обединени от едно от признанията за нея - "Изгубихме още една легенда".

"Винаги ще те обичам" (I Will Always Love You) е сингълът, с който Уитни Хюстън ще остане в спомените на поколения. По ирония на съдбата тялото ѝ е открито от нейния бодигард...

Поклон пред светлата памет на един изключителен  артист - самороден талант и очарователно красива жена!
comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign