Мултифункционален стол, спестяващ време и усилия

Има нещо в италианските производители на мебели... нещо, което постоянно ги мотивира да създават оригинални вещи. Предмети, които са уникални по рода си. И всеки, който пожелае да следва стъпките на изoбретателите им, е обречен да бъде в тяхната сянка. Така дизайнерите за много кратко време се превръщат в знаменитости, и по правило, славата им се дължи само на една гениална хрумка. На такава гениална хрумка попаднахме преди дни. Представяме Ви оригиналният стол Ancella, дело на художника Mauro Lovi от флорентинския дом Giovannetti.
Сигурни сме, че поне веднъж Ви се е случвало, събличайки дрехите си вечер, да се зачудите къде и как да ги оставите... Освен естетичен и елегантен външен вид, столът Ancella предлага и разрешение на гореспоменатия проблем. Под седалката му има достатъчно пространство, в което можете да скриете бельо или по-тънки дрехи.

Горната част на облегалката е оформена като закачалка - върху нея можете да поставите риза или сако, без да се притеснявате, че ще се смачкат.

Това обаче не е всичко. На гърба на облегалката има друга приставка, предназначена за закачането на поли или панталони.

Чудесна идея, не мислите ли? Спестявате си време, нерви и усилия, а и стаята Ви няма да изглежда разхвърляна. Допълнителен "бонус" е покривалото на гениално изобретения стол - то е от специален текстил, който не се мачка и не попива петна. Може лесно да бъде "разсъблечен" и изпран в пералнята.
Столът ни хареса много. Какво е Вашето мнение?

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign