Balmain: Колекция Пролет-Лято 2012

Дизайнерът Оливие Ростейн е удовлетворил предпочитанията и на модните ценители, и на дамите, обичащи блясъка, мънистата, златото и среброто. Пролетно-лятната колекция на Balmain за 2012 е вдъхновена от златната ера на Лас Вегас. Към този период се отнася началото на 1960-та година, когато блестящите тоалети в каубойски стил, създадени от легендарния моделиер Нуди Кон, са се ползвали с голяма популярност сред знаменитостите.

Предните колекции на Balmain бяха пропити с атмосферата на рок енд рола, а през този сезон тоалетите на модния бренд съчетават елементи на кич, рококо и ар деко.

Преобладаващите цветове са бяло, черно, бежово, небесносиньо, сребристо и златисто. Някои от тоалетите са изработени от лакирана кожа, велур, светла дънкена материя, платове с флорални бродерии, капитониран сатен.


В колекцията на Balmain се появиха и велурени, памучни и кожени панталони с висока талия, декорирани със златисти орнаменти.

Така също могат да бъдат видени и тореадорски жакети, обсипани с мъниста по начин, който напомня за татуировките на маорите.

Обърнете внимание и на аксесоарите - колани, накити... Определено привличат погледа и безспорно са шик.Колекция шикозни обувки от Balmain (Пролет 2012)


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign