Щампираните чорапогащи за мъже стават все по-популярни

Чорапогащите вече не са само за представителките на нежния пол. Очевидно все повече мъже решават да ги включат в гардероба си и то не само като начин да стоплят тялото си, но и като моден аксесоар.

Emilio Cavallini, един от най-известните дизайнери на чорапогащи твърди, че 2-3% от неговите клиенти са мъже. Моделиерът продава около 1 000 000 чифта чорапогащи годишно, което в превод означава, че 20 000 - 30 000 чифта чорапогащи са за клиентите мъже.
Въпреки, че най-продавани са едноцветните черни модели, голям хит са щампираните чорапогащи. Emilio Cavallini казва, че мъжете от европейските страни не само не се срамуват да носят чорапогащи, но и ги носят с къси панталони, за да демонстрират своя модерен стил.

"Когато стартирахме нашия онлайн-магазин, забелязахме, че много от чорапогащите с размер medium-large се купуват от господа. Всички мъже от моята компания, включително и аз, тествахме различни модели, за да преценим доколко са удобни и разработихме концепция за създаването на чорапогащи, които да могат да се носят и от мъже, и от жени" - споделя Emilio Cavallini.


Неговата унисекс линия включва чорапогащи, които са еластични и са произведени по начин, който позволява на кожата да диша по-добре.

Модната индустрия обожава да си прави закачки на границата между мъжественото и женственото. Съвременните тенденции насочват жените към мъжкия стил на обличане, така че може би не трябва да ни изненадва това, че мъжете също искат да откраднат нещо от нашия дамски стил.Дамите масово изразяват недоволство от популяризирането на мъжките чорапогащи и почти всички сме съгласни, че господата в чорапогащи изобщо не са привлекателни и че трябва да останат облечени по този начин единствено в комедийните филми.
Е, мили дами, какво ще кажете Вие? "ДА" или "НЕ" на "мъжете в чорапогащи"?comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign