Модерно през пролетта: Сако в ярки шарки

Интересувате се какви са модните тенденции през пролетния сезон на 2012 година? Обновете гардероба си с впечатляващ жакет в ярки багри или флорални орнаменти и няма да сбъркате. Комбинирайте ги с едноцветни блузки или панталони и сте готова да посрещнете топлото слънце.
Повече за правилното съчетание на цветовете в облеклото, можете да видите ТУК.

Райетата заемат почетно място в света на модата. Ако искате да се обзаведете поне с една раирана вещ, то заложете на жакета. В спортно-елегантен стил и от памук.
Животинските принтове продължават да са все така актуални. Изборът на шарка и дизайн на жакет е оставен на добрия Ви вкус, а що се отнася до материята на дрехата, стилистите препоръчват да обърнете внимание на коприната и капитонирания сатен.
Друга модна тенденция, на път да се превърне във вечна класика - змийският принт. Шарките на влечугите безспорно са превзели модния свят, а има ли ги и във Вашия гардероб?
Ако сте решили да се сдобиете с подобен жакет, обърнете внимание на моделите от кожа, лен или плътен памук. Една малка подробност: през този сезон, змийската шарка не следва да присъства изцяло върху дрехата, а е съчетана и с други щрихи - геометрични, флорални или просто цветни петна.

Имаше ли нещо, което да Ви направи впечатление? Основна тенденция в пролетно-летните жакети е те да бъдат носени с небрежно подвити ръкави или да изберете модел със 7/8 или 3/4 ръкави.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign