Колекция дамско бельо Incanto (Пролет-Лято 2012)

Италианската модна къща Incanto представи пролетно-лятната си колекция бельо за 2012-та година. За създаването на прекрасните шедьоври, дизайнерите са използвали пастелна прозрачност, ярки, пролетни, флорални десени, съчетали са шифон с атлаз и дантела с микрофибър.
Представени са две линии, едната от които е насочена към почитателките на будоарния, ретро стил или образа на кокетка а'ла "Pin Up".

От моделите в колекцията е видно, че дизайнерите са акцентирали върху флоралните принтове - по бельото 'пълзят' чаени рози, екзотични аниси, страстни азалии, съблазнителни гардении. Самите комплекти носят цветни имена - Azalea, Gardenia, Camellia, Anise, Tulip, Daisy, Garbera, Pink, Aster, Iris, Angelica, Anemone.

Всеки от моделите подчертава по своему женския сексапил и оставя място за въображението... Как да флиртувате на езика на цветята е изцяло Ваше решение.

"Отворете сърцето си за пролетта и си позволете да бъдете хиперженствена" е девизът на новата колекция бельо от Incanto за 2012-та година.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign