91% от жените биха отказали първа среща, ако трябва да се появят без грим


Повечето жени не се притесняват да се явяват без грим пред семейството си, партньора и приятелите, но не биха искали да отидат без грим на работа, а още по-малко на първа любовна среща.

Проучване на  "Vitality Show", най-големият британски сайт за красота и здраве показва, че 70% от жените не биха искали да се появят пред колегите, ако не са гримирани изрядно или без прическа. Участничките в изследването признали, че ходенето на работа без макияж би предизвикало по-голям стрес, отколкото да държат реч пред голяма публика, да отидат на интервю за работа или да отидат на първа среща.

От 3000 участници, повече от половината заявяват, че не им е неудобно да се появят с "естествено" лице пред приятелите си, партньора или семейството си, но 91% от дамите са потвърдили, че по-скоро биха отказали срещата, отколкото да отидат на първа среща негримирани.

1/3 от жените не биха отишли във фитнеса без грим, а около 15% не биха отворили вратата на дома си, когато някой им идва на гости, ако не са се "разхубавили" с помощта на декоративната козметика.

A Вие притеснявате ли се да излезете без грим? :)

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign