Дженифър Лопес позира само по... боксови ръкавици

По време на тазгодишното връчване на Оскарите, дълбоко изрязаното деколте на роклята на Джей Ло вдигна много шум, като събра мнения, че показва малко повече, отколкото е допустимо за престижна проява от ранга на филмовия фестивал.

В новата фотосесия за спортното издание на списание "V", Дженифър отново фокусира вниманието върху своите гърди. 42-годишната певица и актриса напълно се съблече, като покри своите интимни части от тялото с... боксови ръкавици.
Пред обектива на известния фотограф Марио Тестино, Дженифър позира в боксови дрехи, а в интервю за списанието споделила, че това я накарало да се почувства по-силна.
Дженифър споделила също така, че умее да се боксира. "Мога да поема много удари и все пак да продължа. Тренирах бокс, за да мога да издържа 15 рунда" - заявила тя.
Дженифър Лопес (която в момента заедно с бившия си съпруг Марк Антъни, подготвя новото си шоу "Q'Viva! The Chosen ") твърди, че въпреки разпадането на техния брак, нищо не може да повлияе отрицателно върху бизнес отношенията им.comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign