Какво не могат да понасят представителите на зодия Дева

Девите не прощават липсата на акуратност дори на себе си, а какво остава за другите... Те могат да престанат да общуват с даден човек само, защото е разхвърлян и в дома му е пълна бъркотия.
Какво ги дразни още:

* Космите по четката за коса - за тях това е отвратително. Дори и космите да са си техни.

* Мръсните, непочистени обувки - обувките за Девата са като огледало на душата.

* Негостоприемството - Девите са известни със своето гостоприемство. Вратите на дома им винаги са отворени за приятели, затова и не прощават, когато те самите не са посрещнати подобаващо.

* Житейските съвети и мъдрости  - Девата винаги знае всичко, при това по-добре от всички!

* Любопитството - "Ако искам ще споделя. Щом не го правя, значи не трябва да си пъхаш носа там, където не ти е работата" - това би Ви казала Девата в прав текст, ако много я подразните, но дори и да не Ви го каже, бъдете сигурни, че си го мисли.

* Развалените зъби - това предизвиква у Девата тотално чувство на отвращение.

* Нахалните деца - "Вдигат толкова много шум!!! Родителите, моля, приберете си чедото, дърпа ми палтото с изцапаните си с шоколад ръце!"

* Евтините парфюми - и не само парфюмите. Всичко, което е евтино. Девата обича лукса и до голяма степен е сноб. Ако случайно не е успяла да отгатне, че сте с парфюм за 10 лв. и Ви е направила комплимент, в никакъв случай, не се изпускайте да споделите каква всъщност е цената му. Ще Ви посрещне онази специфична пренебрежителна усмивка...

* Храната, която не е съвсем свежа - Никога не гощавайте Дева със салата, която не сте приготвили непосредствено преди сервирането ѝ. Това важи и за останалите пред/ и ястия. Ще станете свидетел на едно вяло чоплене в чинията, на едни недотам приятни подмятания, на погледи, изпълнени с укор и съжаление...

* Хората, които ги притискат - "Колкото повече искаш от мен, толкова по-малко ще получиш".

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign