Какво не могат да понасят представителите на зодия Козирог

Козирогът ненавижда бездействието. Не понася хората, които дори не се опитват да подобрят положението си - социално или материално.
Вбесяват го още:

* Ниското обществено положение - "Не си успял да постигнеш нищо - значи не си достоен за уважение."

* Липсата на показност - "Постигнал си делови успехи - демонстрирай ги!. Автомобил, скъп часовник, маркови чанти - всичко, което показва постиженията ти, ще ти помогне да се сдобиеш с още по-висок статут."

* Отсъствието на ясни цели - Козирогът не обича онези, които не са наясно точно какво искат от живота.

* Посегателството върху свободата - "Ще ме 'закопчаеш' само, когато на мен това ми е изгодно!"

* Налагането на приоритети - "Не ми говори какво е важно и какво - не, в противен случай автоматично ще попаднеш във втората категория."

* Непредсказуемостта - всичко трябва да бъде планирано за 100 години напред. Ако някой или нещо наруши плановете на Козирога, то той може и да го вдигне на рогата си...

* Вмешателството - "Бог се бърка на други богове. Цезарят на други Цезари. Аз не ти се бъркам, ти не ми се бъркаш. Ясно?"

* Многословието - ако Козирогът поиска да слуша нечий глас, той ще слуша своя собствен. Излишните обяснения и обстоятелствените разговори го водят до лудост.

* Леността - "Или се труди наравно с мен, или ми се махай от очите!"

* Прекалената показност на чувства - Ако сте се влюбили в Козирог, то в никакъв случай не се втурвайте да му демонстрирате чувствата си твърде възторжено, емоционално и романтично. Само ще го изплашите. А след това, установил, че е избягал подобно на дива коза, ще се вбеси от постъпката си, обвинявайки за нея кого? Отново Вас, разбира се...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign