Какво не могат да понасят представителите на зодия Риби

За Рибите основни дразнители са неангажираността и безотговорността. Излъганите надежди и очаквания могат да станат причина за сериозен конфликт.
Какво още ненавиждат:

* Лъжите на дребно - интуицията на Рибите работи безпроблемно, така че дори и най-малката измама ги вади от равновесие.

* Неверието в думите им - с пяна на уста Рибите ще се опитат да докажат истинността на думите си, та дори и те самите да не са съвсем уверени в това, което говорят. Тези, които не им вярват или се съмняват в казаното, автоматично се превръщат в кръвни врагове.

* Пиянството - отношенията на Рибите с 'огнената вода' са сложни, ето защо, ако са успели да станат въздържатели, не могат да търпят пияни хора, а още по-малко - алкохолици.

* Липсата на знания - "Ако с теб нямаме за какво да си говорим или няма какво да науча, моля, не ми губи времето!"

* Измамните чувства - "Ако аз те обичам, ти просто си длъжен да ми отговориш със същото, в противен случай защо живееш на тази земя?"

* Мръсната посуда - според Рибите посудата трябва да се мие веднага, след като се измърси, а не тогава, когато Ви се прииска. Малко са нещата, предизвикващи по-голямо отвращение у представителите на тази зодия от мивка, пълна с мръсни чинии.

* "Совите" - По правило Рибите се събуждат рано и хората, които се излежават до обяд, ги дразнят неимоверно.

* Неблагодарността - "Благодарностите никога не са в повече."

* Нежеланието да работите наравно с тях - Рибите разсъждават така: "След като аз съм се трудил/а в продължение на 8 часа и съм направил/а чудеса от храброст, то ти би следвало да си сторил същото. Не си ли?! Лентяй!"

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign