Какво не могат да понасят представителите на зодия Скорпион

Дисциплината е чуждо понятие за Скорпионите, ето защо те се вбесяват от хора, призоваващи ги да се стремят към порядък, както и от такива, които им дават съвети. Какво ненавиждат още:

* Повърхностността - Скорпионът винаги се стреми да се докопа до същността. Друг е въпросът какво открива в тази същност...

* Неумението да си отмъстиш - Скорпионът е крайно отмъстително и злопаметно създание. Нараните ли го по някакъв начин, можете да бъдете абсолютно сигурни, че рано или късно той ще Ви го върне тъпкано. За него този, който прощава е слабак и страхливец.

* Хората, които не споделят неговото мнение - "Съществуват само две мнения - моето и погрешното!"

* Лекарите - Скорпионът сам знае (при това винаги) как и от какво трябва да се лекува.

* Лицемерието и фанатизма - щом хората са податливи на пороци, те трябва да ги използват, а не да осъждат чуждите слабости.

* Критиката - "Не осъждай моите постъпки! Гледай своите!"

* Липсата на вяра - не е важно в какво - в Бог, в Космоса, в Съдбата, в парите, в свръхестественото или в собственото си могъщество. Според Скорпиона, трябва да се вярва!

* Мекушавостта - "Не съжалявай другите, защото и теб никой не съжалява!"

* Мечтателите - Скорпионите сами поставят пред себе си реални или нереални цели и ги постигат, независимо по какъв начин. Ето защо безкрайно ги дразнят хората, които вместо да се стремят към целите си, се занимават единствено с изграждането на 'въздушни замъци'.

* Изневярата - За Скорпиона изневярата е сложно понятие. Тя не се състои само в директна физическа 'консумация', дори и платонична, за тях пак е осъдителна. Изневерите ли на Скорпион, бъдете сигурни, че той/тя ще усети това. Още по-сигурни можете да бъдете, че няма да Ви прости. В допълнение ще кажем и че малко са хората, по-ревниви от отровните опашатковци. Не ги предизвиквайте излишно. Страшно е...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign