Какво не могат да понасят представителите на зодия Стрелец

Стрелецът е свикнал да бъде душата на компанията, ето защо той не понася онези, които "придърпват одеялото към себе си".
Какво ги дразни още:

* Чуждата осведоменост - Стрелецът трябва да има право на първия глас по всички въпроси. Неговото мнение е и последното. Точка.

* Чуждата красота - близо до жената Стрелец трябва да бъде по-малко привлекателна приятелка (не и грозна обаче!), а до мъжа Стрелец - приятел, но не с толкова очарователна усмивка, моля!

* Неизпълнените обещания - "Казал си нещо - направи го! Не ме карай да те чакам!"
Това обаче на важи за обещанията, дадени от самите Стрелци... там има други (техни си) правила...

* Скуката - "Ако не ми е интересно и весело с теб, значи не си достоен за вниманието ми."

* Грозните хора - Стрелецът е голям естет, той мрази да гледа грозни неща и буквално се вледенява, когато общува с некрасиви хора.

* Неприязънта към животните - домашните любимци на хората са приемани като тяхна визитна картичка от Стрелеца. "Ако животинчето изглежда добре и е доволно, то със стопанина му можем да бъдем приятели."

* Индивидуалният стил - "Ти не изглеждаш и не се държиш като мен. Значи си ми съперник/ца."

* Чуждите съвети - Правото да раздава съвети е единствено и само на Стрелеца. И той го прави - от щедро, по-щедро. Друг е въпросът доколко смислени са съветите му...

* Независимостта - ако Стрелецът не може да повлияе на някой, то той започва активно да ненавижда дадения човек. Защо? Най-лесно е да се отговори - Егото... Но не мислете, че е толкова просто. За по-обективен отговор, попитайте някой Стрелец. Макар че е малко съмнително и той да съумее да Ви обясни. Най-много да го подразните заради това, че сте му задали толкова сложен въпрос, на който той няма точен отговор...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign