Какво не могат да понасят представителите на зодия Водолей

Водолеят ненавижда с цялото си същество насилието и принудата. Представителите на тази зодия бягат от хора, които ги карат да правят нещо, като дявол от тамян.
Какво още ги дразни:

* Предателството - Много Водолеи прощават на близките си всякакви техни прегрешения, но когато разберат за предателство, се затварят, страдат и често прекратяват взаимоотношенията си с дадения човек, без право на възстановяване на доверието.

* Ограничаването на свободата на действия и възможността за избор - "Не бъди бариера на пътя ми, защото аз мога да те заобиколя, да те прескоча или просто да мина през теб!"

* Рутината - това е смъртен враг за Водолеите! Започнат ли да скучаят, почват да правят всевъзможни глупости, последствията от които често са за сметка на онези, по чиято вина Водолеите са затънали в еднообразие...

* Напомнянето за недостатъците - "И сам знам, че не съм безгрешен, но ти пък нямаш право да ми го натякваш!"

* Прахта и пепелта - Много голяма част от Водолеите са предразположени към алергии (нещо, което повечето от тях усещат дори подсъзнателно), ето защо те често реагират остро, когато в помещението е мръсно.

* Да вземат заем или кредит - "Ще живея с това, което имам. По-добре, отколкото да бъда зависим и задължен."

* Крясъците и шума под прозореца (или вдиган от съседите) - когато нещо или някой попречи на Водолеите да спят, те са способни дори на убийство!

* Консервативните хора - Водолеите са родени експериментатори, всичко, което им пречи да се движат напред, автоматично се превръща не в опонент, а във враг.

* Хората, невярващи в ирационалното - "Това, че вие не сте виждали НЛО, не значи, че аз не съм видял/а!"

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign