Късометражният филм "My New Friend Boy" от Chanel

Като допълнение към рекламната кампания за колекцията дамски чанти Boy, френската модна къща Chanel представи късометражния филм "My New Friend Boy", главната роля, в който бе поверена на 24-годишната английска манекенка и фотомодел - Алис Делал.

Режисьор на лентата е немският моделиер Карл Лагерфелд, който има безпогрешен усет за всички, дори неуловими, промени в света на висшата мода, и умее да се възползва от тях по брилянтен начин.

След като екстравагантният "Артист", заснет в жанра на черно-бялото, нямо кино, бе удостоен с главния приз на Американската филмова академия Оскар 2012, модата на този кинематографичен жанр придоби изключителна популярност. Ето защо няма нищо изненадващо в това, че късометражният филм "My New Friend Boy" е сякаш излязъл от друга епоха - той е наполовина черно-бял, а всички събития се случват под звуците на класическа музика...

Трябва да отбележим, че образът на 'хулиганка', облечена в разкъсан тънък клин и екстравагантен черен тоалет, отива на Алис. В живота на скандалната девойка рок музиката заема значимо място - Делал с най-голямо удоволствие свири на барабани в женската пънк банда "Thrush Metal".

Вижте още:

Карл Лагерфелд: "Миналото няма значение"

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign