Мерилин

Мерилин.
Така се казваше по едно 'време'...

От известно 'време' беше на тази планета. Но не само на нея...

Понякога тялото, което обитаваше, се измаряше. Друг път умираше. Понякога болеше, друг път плачеше.

Да. Плачът. За това се замисли. Как се разплакваше?

'Сега' беше в тялото на жена. И тя си имаше име, но не му харесваше. "Мерилин" му хареса най-много.

Не разбираше постъпките на тази жена. Опитваше се да приема увлеченията ѝ, но се изненадваше колко много белези и синини имаше по тялото ѝ, и още преди да са зараснали беше способна да издържи ново нараняване на същото място. Може би /при/-изтръпваше нараненото място и не болеше като за първи път.

 Ако се убодеш с игла веднъж... не, не, сети се за татуировката, която си направи. Накрая на процедурата мястото беше безчувствено, но пък красиво.

Знаеше, че човешката раса от Земята е най-красива като външност и тела. За това и му харесваше да е тук.

Дори и заради цветовете на кожата, които бяха различни от зелено, сиво или ... виолетово. Последните не бяха цветове за кожа. За джедайски мечове може. Хъм, "джедаи", кой реши така да се наричат? Преди това магьосници. След това ... нинджи... абе не е за разправяне.

Заради тази външност обаче, понякога имаше и проблеми. На пръв поглед, неочаквани и непредизвикани, но проблеми.

Като ... "красива си", т.е. "налага се да правим секс". "Моля те, отдавна не съм."; - Ок, но нали няма да заживяваме заедно, защото нещо... не мога, едно такова, ако ме разбираш...

- О! Няма, спокойно. Само секс, един, два пъти... ако ти хареса може и повече;

- Чудно! Нави ме. А, какво значи "красива", между другото? Защо направо не ми каза... "бля бля". Ако не разбирах и не знаех езика ти? Например, съм от друга планета и кацам. И се срещаме. И?

Както и да е.

Чак до такива дълбочини и без това не се стигаше в разговорите и общуването. Хората просто правеха секс с телата си. Понякога му казваха "любов" .

Това също беше проблем. Но по-сериозен... Дори не знаеше как да го обясни. Ако някой някога го пита "Какво е това Любов? Толкова 'време' си на Земята, разкажи.". Би отговорил: "Не знам".

- Не си ли виждал, изпитвал, чувал за Нея?

- Не знам.

Но знаеше, че е проблем.

Друго интересно от престоя му тук, беше думата "Съвест"... и "Смисъл". Две, все пак, но абсолютно ненужни думи, които можеше да обясни обаче, и ... знаеше за тях. Но никой не го интересуваше. Всички говореха само за тази "Любов", та Любов. Много е досадно...

Следва продължение...

Автор:
Касиопея

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign