Топ 8 Най-модерни бански костюми за 2012

Началото на ваканционния сезон наближава. Много от дамите започват да се замислят за лятната си почивка още от сега, а някои дори планират какво да включат в багажа си. В това отношение можем да Ви бъдем полезни. Акцентът, върху който ще обърнем внимание днес, е Топ 8 най-модерни бански костюми за 2012 година.


Шарки и принтове

Всички видове шарки и щампи изглеждат прекрасно върху банските костюми. Имайте предвид обаче, че флоралните, тропическите и геометричните орнаменти заемат челни позиции на модната стълбица през този сезон. Райетата, цветята, зигзагообразните шарки, змийският принт или тигровите ивици биха били отличен избор за Вашия бански костюм.

"С едно рамо"

Банските с една презрамка, както и роклите, откриващи едното рамо, набират все по-голяма популярност. Стилистите дори съветват съчетанието на горнището с полупрозрачна блузка, откриваща раменете, като вариант за следобедно или вечерно плажно парти.


Бански с геометричен дизайн

Банските в подобен стил изглеждат изключително привлекателно и провокативно. За съжаление тук има едно 'но' - изберете ли подобен модел, трябва да сте с перфектна талия, тъй като изскачащите паласки не са приятна гледка...


Бански костюми с пайети, мъниста или брокат

Ако обичате бляскавите дрехи, тази тенденция най-вероятно ще Ви допадне. През този сезон хит на плажа ще бъдат моделите, украсени с пайети, мъниста, кристали, перли или метални орнаменти. При това - в най-различни цветове!


Едноцветни бански костюми

Едноцветните бански костюми са класика и са предпочитани от много жени. През този сезон обаче дизайнерите са решили, че са прекалено скучни и са разнообразили моделите с къдрички, ленти или панделки. Друг вариант са гореспоменатите геометрични модели, но в един цвят.
Кои са модерните цветове за сезона, можете да научите ТУК.


Бански костюми в стил 'ретро'

За поредна година дизайнерите черпят вдъхновение от изминалите години. Панталоните и полите с висока талия се завърнаха, и макар че много жени  не ги намират за привлекателни, то банските костюми, решени в духа на 60-те и 70-те, със сигурност ще им допаднат. Те прикриват проблемните места и Ви позволяват да се чувствате комфортно във всяка една ситуация. Допълнителен плюс е, че изглеждат наистина елегантно и класно!


Къдрички

През този сезон къдричките имаха голямо присъствие на модния подиум, ето защо не е чудно, че те се пренесоха и в света на банските костюми. Ако обаче сте с широк ханш, избягвайте моделите с къдрички в долната част на костюма, тъй като по този начин визуално ще си добавите няколко килца отгоре.


Бански костюми без презрамки

Банските костюми без презрамки трябва да се избират с голямо внимание от дамите, имащи малък бюст. Горнището следва да е с добре оформени чашки, анатомични подплънки и банели. В противен случай рискувате да изглеждате 'плоска'.


Като цяло, преди да изберете своя бански костюм трябва да се съобразите предимно с особеностите на тялото си, и едва след това да обърнете внимание на модните тенденции. Банският костюм, както и всяка друга дреха, трябва да подчертава достойнствата на фигурата Ви и да отвлича вниманието от недостатъците, а не обратното! Сляпото подражание на модата невинаги е добра идея.
Успех в избора!

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign