Къси сватбени рокли 2012

Класиката в облеклото е надежден и проверен във времето вариант. Да, но когато става дума за сватбена рокля, всяка бъдеща булка иска да изпъкне, да бъде различна, да изрази своята индивидуалност. Защо да избирате от масата доволно еднотипни, дълги модели с пищни и тежки поли, повечето от които напомнят за сметанова торта, след като можете да си купите или поръчате къс, стилен и младежки тоалет? Особено, ако Вашето бракосъчетание ще се състои в разгара на пролетта или горещото лято... Многослойните тъкани, метрите тафта и разкошните шлейфове изглеждат приказно, но дали са удобни? Опитайте да седнете на предната седалка в кола с подобна рокля и пак ще си говорим. ;) Къде-къде по-комфортни са късите варианти, които улесняват движенията. При това асортиментът на предлаганите модели е огромен и дори най-придирчивата булка би могла да открие точно своята рокля.

Какви са другите предимства на късата рокля? Тя подчертава красивите крака на младата булка и ѝ придава очарователен вид. За дамите с нисък ръст е идеалното решение, защото 'миньончетата' буквално изчезват в обемните драперии, къдрички и пищни поли на дългите рокли.


Още един 'плюс' за късите булчински рокли: давате маса пари за красиви обувки - да, но кой ги вижда изпод дългата пола?Що се касае до тенденциите за 2012-та година - полата трябва да достига няколко сантиметра над коляното, не повече.

 В горната част роклята е без ръкави, което обаче не означава, че не можете да я комбинирате с ефектен жакет, болеро или наметка.

 Хитов акцент е използването на пера.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign