Как отмъщават представителите на зодия Близнаци?

Лесно установява контакти, притежава оригинално творческо мислене. Успешно владее поведението и речта си. Силен и непримирим враг. Една от главните 'харпии' на Зодиака.

Цялата работа е там, че Близнаците тайничко жадуват да бъдат велики и уважавани, но за съжаление това рядко се случва, тъй като околните не ги възприемат на сериозно заради тяхната вятърничавост.
За да запалите огъня на отмъщението у Близнаците, не Ви трябва много. Веднъж удостоени с тази 'чест', Вие най-вероятно ще станете обект на всевъзможни слухове и сплетни, на безобразни подигравки и сложни интриги, които ще опетнят реномето Ви и по един или друг начин ще Ви нанесат вреда. Не се страхувате от това? Хората са склонни да вярват на какви ли не пиперливи небивалици, които веднъж 'пуснати в ефира' трудно се отмиват. Освен това Близнаците имат неприятната склонност (поради огромното си любопитство) да знаят всичко за всеки, така че заплитайки интрига те могат действително да извадят на бял свят нещо крайно компрометиращо и болезнено за Вас. Близнаците не се страхуват от конфликти. Те могат да влязат в битка дори и срещу по-силен противник.

И все пак, има една добра новина. Настроението на Близнаците се мени по-бързо и от скоростта на светлината, така че нищо чудно след няколко дни (или дори на следващата сутрин) да се събудят и да си кажат, че Вие не сте толкова лош човек и че в крайна сметка, нищо кой знае какво не се е случило. Това разбира се много зависи и от степента на провинението Ви.
Как можете да се спасите? Като не обръщате внимание и не отговаряте. Да, това със сигурност още повече ще разяри Близнаците и те ще избухнат с нова сила, но пък скоро ще им доскучае и ще Ви оставят на мира.

Искате да си възвърнете тяхното благоволение? Поканете ги на кафе или най-добре ги 'изловете' някъде. Дръжте се така, сякаш нищо не е станало. Затрупайте ги с интересна информация и умело подхвърлени комплименти. Но! Подбирайте думите си внимателно! Имайте предвид, че повечето от Близнаците са с ниво на интелигентност доста над средното, така че плоските истории при тях не вървят. Да се опитате да ги надприказвате е все едно да продавате краставици на краставичар. И не 'плямпайте' твърде много, защото пък рискувате друго - да ги отегчите до смърт. А скуката и глупостта са нещата, които Близнаците наистина няма да Ви простят.

В заключение: Не забравяйте, че този, който владее информацията и езиковите средства, владее и света. При Близнаците тези качества са заложени на инстинктивно ниво...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign