Как отмъщават представителите на зодия Дева?

Можете да разчитате на Девата за всичко. Стига да не Ви смущават известната резервираност и прикритост, които са типични за представителите на зодията. Въпреки това, в минути на опасност, тези хора са способни на смела самоотверженост. Трудно можете да ги превърнете във врагове, но ако все пак това се случи ще се сблъскате със сериозен противник. Силен, умен, целеустремен.

Не е лесно да се опише какво точно трябва да бъде направено, за да подтикнете Девата към активна вражда и да провокирате желанието ѝ за мъст, но не може да се отрече, че представителите на този знак имат заложби в споменатата област... Отмъщението ще Ви бъде сервирано в особени форми... Най-интересното е, че най-често човекът, към когото е насочена мъстта на Девата, разбира последен какво се е случило с него. Например: може да му бъде предоставен документ, който да подпише, и всичко в него ще бъде изрядно, с една мъничка, но сериозна неточност... Това е типично по 'девешки' - наглед невинно, а всъщност съкрушително. Известна е също така склонността им да омайват хората, притъпявайки тяхната наблюдателност, а след това изведнъж да нанесат удар, целящ дълбоко поражение.
Но повече от всичко Девата обича да си отмъщава по официален, канален ред. Ако случаят го позволява, бъдете сигурни, че тя ще подаде иск към Вас в съответните инстанции, започвайки от ХЕИ и стигайки до прокуратурата...

Какво не могат да понасят представителите на зодия Дева

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign