Как отмъщават представителите на зодия Лъв?

Обожават да кокетничат - независимо дали става дума за мъж или жена. Щедри, с голяма душа. Избухливи. Трудно е да се общува с тях. По-здравословно е да сте добри приятели. Ако ги спечелите за врагове, то следва (физически) да се боите от тях само в минутите им на гняв и раздразнение.

За да пробудите у Лъва жаждата за вражда и мъст е достатъчно просто да го измамите. А това е доволно лесна задача - стига само да поискате. Въпросът е друг - защо Ви е нужно това? Лъвската мъст, дори в лекия ѝ вариант, е страшна като смъртта. В по-тежко изпълнение е изцяло съкрушителна (но за щастие дотам се стига рядко).

Най-елементарната проява на отмъщение от страна на Лъва е нагледната демонстрация на това, че Вие сте въздух, едно нищо непредставляващо нищожество и дори по-лошо. Това ще Ви бъде публично показано чрез личен пример. Тоест Лъвът умишлено ще демонстрира колко по-великолепно изглежда от Вас, колко повече печели, колко по-успешен и т.н. Дори и никога да не се е занимавал с нещата, които Вие умеете да правите, бъдете сигурни, че само, за да Ви натрие носа, той ще се научи и не само това - ще ги направи по-добре.

По-нататък в ескалацията на лъвското отмъщение ще последват публични оскърбления и разобличения. Представителят на тази зодия ще Ви каже директно в очите какво мисли за Вас. Симпатиите на околните ще бъдат изцяло на негова страна, тъй като симпатиите винаги са на страната на Лъва. С това лекото отмъщение приключва. По-тежкият му вариант обаче е нескончаем и не се спира пред нищо... Могат да Ви преследват съмнителни личности, които случайно (и изведнъж) са се оказали близки приятели на Лъва; внезапно да Ви изоставят другари и познати; да Ви уволнят; и прочие, и прочие... И зад всичко това Вие ще виждате ужасната лъвска усмивка... С времето ще се превърнете в параноик и ще почнете да виждате намесата на 'царствената лапа' във всички житейски случки, включително запушването на канала и вкисването на млякото...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign