Как отмъщават представителите на зодия Овен?

Пред Вас е честолюбив и амбициозен човек. Той се стреми да бъде първи във всичко. При постигането на целите си е решителен и предприемчив. В ролята на враг обаче не е толкова опасен - слаб противник е.

Отмъстителният Овен е 'рядка порода животно'. Ако някой настъпи рогатко по болното мазолче, то той като правило, ще се разкрещи на обидилия го, без каквито и да било задръжки и предисловия. Може да ритне нещо, да счупи друго... Тази реакция, според психолозите, не се разглежда като отмъщение - това е нормално поведение на здрав човек. Ако нанесената обида е била дистанционна, например виртуална, то Овенът след около час може да забрави за всичко, а след ден да се прегръща и целува със сгафилия.

Затова, ако искате да си спечелите за враг Овен, ще се наложи сериозно да се потрудите, и не на последно място - трябва да бъдете методични! Например: разказвайте ежедневно и на всеослушание за всички негови слаби страни, провокирайте го, тръбете наляво и надясно колко е безхарактерен, какъв глупак е; как никога не успява да свърши нещо като хората; как винаги е 'в девета глуха'. Да, той веднага ще избухне, но както вече споменахме, скоро ще му мине, затова трябва да бъдете постоянни в поставената си задача. Ще дойде моментът, когато Овенът ще Ви възприеме като враг и ще пожелае да Ви отмъсти. Имайте предвид обаче, че мъстта на рогатко е радикална. Той няма да се ограничи с нанасянето на някакви малки вреди. Би се задоволил само с едно - врагът му да престане да съществува (или поне в обозримото му пространство). В такива случаи за него с пълна сила важи максимата - "Има човек - има проблем. Няма човек - няма проблем."
Не забравяйте също така, че покровителят на Овен е планетата Марс, а както знаете - това е богът на войната.
Та... помислете си добре дали ще е здравословно за Вас да имате за враг представител на тази зодия...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign