Как отмъщават представителите на зодия Телец?

Методичен, муден, упорит и надежден човек. Обича комфорта и красивите вещи. За да постигне желаното, не жали нито сили, нито време. Потаен и коварен враг.

За да събудите ненавистта на Телеца, трябва да се постараете. Те са склонни да приемат, че даден човек не струва едва след щателен преглед на редица уличаващи фактори, най-главният от които е предателството. Предадете ли представител на тази зодия сте почти обречен. Веднъж отключила се, мъстта на Телеца е повсеместна и много по-брутална, отколкото при Овена.

По всяка вероятност, основоположник на вендетите е станал именно този знак (в дует със Скорпиона). Отмъщението на Телеца, по правило, се заключава в системно и безмилостно затваряне на всички кранчета, захранващи обидилия го. Ако е във властта му да Ви остави без работа, приятели, покрив над главата, то бъдете сигурни, че той ще го направи. Може би се надявате, че ако някой се застъпи за Вас нещата ще се оправят? Грешите! Телецът ще зачеркне и него от 'белия си списък' и така, до десето коляно. За отмяна на предприетите санкции почти не може и да се говори. Веднъж взетото решение от Телеца е окончателно. Искате да си възвърнете неговата милост и доверие? Ще Ви трябват години...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign