Женската интуиция почти никога не греши за неверните мъже


Женската интуиция много вярно и правилно насочва дамите, когато се съмняват дали техният любим им изневерява.

Когато жената подозира, че партньорът ѝ се е променил и е със съмнително поведение, в 85% от случаите тя се оказва права; при мъжете процентите са само 50%...
Това са цифрите, до които стигнал австралийският учен Джон Краучър (John Croucher) , от години изследващ поведението на хората. Известният професор е написал книга, която се казва "Love by Numbers". В нея са разкрити много интересни данни и съвети за връзките, брака и сексуалното влечение.

Според него, изречението,, смразяващо кръвта на всеки мъж е: "Трябва да поговорим", защото в този случай партньорката му иска или да му съобщи, че го зарязва и сърцето ѝ вече не му принадлежи, или да му каже, че е научила нещо не особено приятно за него.
Второто изречение, което мъжете мразят да чуват е "Коя е тази жена, с която разговаряше?, а жените мразят въпроса "Какво има за вечеря?".

Джон Краучър твърди, че за да изглежда един мъж привлекателен в очите на противоположния пол, той трябва да носи червена тениска и да говори с друга жена, или още по-добре с две. От друга страна за мъжете привлекателни са жените, които стоят сами.

Изненадващо е, че почти 70% от дамите не биха се омъжили за вече настоящия си съпруг, ако преди брака са знаели това, което са научили впоследствие. Само 39% от хората казват, че са намерили тяхната сродна душа. 21% от хората в началото са мислили, че са открили идеалната си половинка, но по-късно са установили, че грешат.

За подобаващ край на интересните изследвания може да споменем, че 52% от мъжете биха излъгали, ако им зададем любимия женски въпрос: "Дупето ми голямо ли изглежда в тази рокля?"comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign