Изварата е идеалният продукт за жените от всички възрасти

Изварата е диетичен продукт, който се използва не само в кулинарията, но също така и в медицината и козметологията. Освен това е незаменима храна за всички жени, независимо от тяхната възраст. Защо?

Според резултатите от редица направени изследвания,  изварата е много по-полезна за женския организъм от другите продукти. Богата е на калций, който е необходим за растежа, укрепването на костите, косата и ноктите. Ценна храна е за подрастващите девойки; за жените - по време на бременност и кърмене; за дамите в климакс. Казано накратко - на практика изварата е незаменима за жената в течение на целия ѝ живот.

Продуктът е богат на желязо, фосфор, натрий, магнезий, витамини (А, Е, Р, В2, В6 и В12), които влияят благотворно върху нервната система, сърцето и кръвообразуването.

А според д-р Johanna Budwig (една от водещите биохимици в Европа в областта изследване на раковите заболявания) изварата, освен всичко друго, помага и за лечение на тумори. В хода на изследване, тя по експериментален път е открила лекарство за лечение на коварната болест: 2 с.л. органично ленено масло, смесено със 100-150 гр. извара до образуването на еднородна маса. Сместа трябва да се употребява 1 път на ден и след 3 месеца туморите намалявали.

Допълнителен 'бонус' е, че изварата е диетичен продукт. Продуктът с ниска масленост може да удовлетвори потребността Ви от храна и ще приведе фигурата Ви в желания вид.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign