Ниското самочувствие на Мегън Фокс я подтиква към нови и нови пластични операции


Дори красивата Мегън Фокс е недоволна от външността си. Неколкократните посещения при пластични хирурзи далеч не са помогнали чувството на неудовлетвореност да изчезне. Поне така казват приятели на актрисата. Мегън е похарчила за операции цяло състояние...
 2003 г. и 2011 г. 
"Аз съм много неуверена в себе си - признава Мегън Фокс. - Не обичам да се гледам нито на снимки, нито във филми." Шокиращо признание наистина! Носят се слухове, че особено силно влияние върху ниската самооценка на актрисата е оказало 'отлъчването' ѝ от ролята в "Трансформърс". Режисьорът Майкъл Бей предпочел английския топмодел Роузи Хънтингтън-Уайтли и буквално махнал с ръка на Мегън.
2002 г.
"Тя веднага си помисли, че загубата на въпросната роля ще окаже ужасно влияние върху кариерата ѝ, затова реши отново да промени външния си вид. - разказва един от приятелите на актрисата пред In Touch. - Сега я поглеждам и ми е трудно да разпозная предишната Мег. Тя изглежда по съвършено различен начин."
2004 г.
Същият източник съобщава, че брюнетката е похарчила за пластични операции над 60 000 долара. Тя се е подложила на блефаропластика, увеличаване на устните, промяна формата на носа и скулите. Информацията е потвърдена и от хирурга Робърт Гид, който бе помолен да коментира външния вид на Мегън и да оцени колко горе-долу струват подобни преобразявания.
2005 г. 
"Мисля, че тя няма да се спре - продължава анонимният приятел на актрисата. - Аз и други нейни познати постоянно я молим да не променя нищо повече в себе си, но Мег не ни слуша. Не минава покрай огледало, без да си хвърли унищожителен поглед."
2006 г.
Надяваме се само ниската самооценка на М. Фокс и предприетите от нея действия да не доведат до такъв ужасен резултат, както при Лара Флин Бойл...
2007 г. Актрисата активно експериментира не само с пластиката, но и с макияжа
2008 г.
Така изглежда актрисата сега

А Вие какво мислите за външния вид на Мегън? 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign