Професионална фотоепилация у дома с Philips Lumea

Разкрийте естествената красота на Вашата кожа с фотоепилатора Philips Lumea!

Гладка кожа всеки ден!
* Клинично е доказано, че използването на Philips Lumea IPL SC2001/01 предотвратява повторното израстване на косъмчетата.
* Гарантираната безопасност на уреда е официално потвърдена от Експертния съвет на Националния алианс на дерматолози и козметици в Русия.
Philips Lumea IPL SC2001/01
Фотоепилаторът премахва косъмчетата от тялото с помощта на интензивна пулсираща светлина (IPL), която въздейства директно върху корените и предотвратява повторния им растеж.

Новият Philips Lumea IPL SC2001/01 е снабден с мощна лампа, която не изисква подмяна по време на целия жизнен цикъл на устройството и е проектирана за 80 000 светлинни 'удара'. Вграденият UV-филтър обезпечава максимална защита за кожата.
Philips Lumea IPL SC2001/01
Фотоепилаторът Lumea е с 5 степени на мощност - може да се ползва от притежателки на различни типове кожа (от много светла до много тъмна) и коса (от руса до черна).
Philips Lumea IPL SC2001/01
Изследвания, направени от Philips потвърждават, че след 2 сеанса се наблюдава значително намаляване на окосмяването, а оптимални резултати се получават след 4-5 процедури (или 2-3 месеца). Косъмчетата стават много по-редки, а за да предотвратите повторния им растеж е нужно да обработвате кожата един или два пъти в месеца, в зависимост от участъка.
Philips Lumea IPL SC2001/01
Приборът е подходящ за следните зони: крака, подмишници, линия бикини, ръце и корем.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign