Звезден пример: Как бързо да променим външността си с помощта на грима

Почти невъзможно е да видите Гуен Стефани без макияж. Тя обожава силния грим и често съчетава ярко червило с тъмни сенки на очите и плътна очна линия. В ежедневието обаче, когато Гуен е на разходка с детето или отива да пазарува, тя си позволява по-голяма естественост: лек фон дьо тен, гланц на устните и молив на очите. Може би това е по-добрият вариант... Как мислите?

Мегън Фокс предпочита по-малко агресивния макияж, в сравнение с Гуен Стефани, но и нея рядко можем да видим без очна линия и ярко червило. Въпреки това, понякога Мег залага на нежната деликатност. Тя използва само фон дьо тен и хайлайтер, черна спирала, лек руж и мек балсам за устни. Изглежда като ангел, не сте ли съгласни?

Красавицата Сиена Милър често може да бъде видяна без или само с лек грим. Тя предпочита сивите и бежови нюанси сенки, лек хайлайтер, розово-прасковен руж, кафяв молив за очи, спирала и мек балсам за устни. Понякога обаче залага и на по-наситения грим. Нашето мнение е, че той я състарява. Вие какво мислите?

На някои жени просто им отива да бъдат гримирани. Типичен пример е Руни Мара. Когато е с по-лек макияж, тя сякаш губи голяма част от харизмата си, но разкраси ли се с червено червило, тъмни сенки и руж, се превръща в жена-вамп.
* Бритончето е без коментар.

Чаровницата Чарлийз Терон се придържа към правилото: тънка очна линия, черна спирала, бронзант на скулите, ненатрапчиво червило. Може би това е вариантът, който ѝ отива най-много, защото както сами можете да видите, яркооцветените устни я състаряват. Или Вие сте на друго мнение?

Роузи Хънтингтън-Уайтли е призната за една от най-сексапилните жени на планетата. Не сме много съгласни с тази титла, но...
Британката има едри черти на лицето, затова яркият макияж лесно може да я накара да изглежда вулгарно. Роузи залага на грима в стил 'nude' - лек флуид, изравняващ тена, полу-прозрачен гланц за устни, кафеникави сенки, черна спирала, хайлатер и прасковен руж.

Даян Крюгер може да си позволи експерименти в гримирането - чертите на лицето ѝ са дребни и на практика както по-силният, така и по-лекият макияж ѝ отиват.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign