Как отмъщават представителите на зодия Стрелец?

Жизнерадостен, енергичен, активен, този човек не може да се сърди дълго на никого. Стрелците са самоуверени, но интелигентно самоуверени. Често им върви в личния живот и стига да поискат могат да направят забележителна кариера.

Отмъщението и враждата са скучни за Стрелците. В това отношение те са малко като дявол и ангел, събрани в едно. В името на справедливостта биха започнали разправа, но... само, ако има публика. Иначе ще им се стори безпредметно и съвсем не назидателно.

Въпреки това, като всички болни на тема принципи, представителите на тази зодия са порядъчно злопаметни. Ако им е била нанесена голяма вреда, те могат и след 20 години да си спомнят ясно врага си и в случай, че животът случайно ги сблъска пак, то Стрелците, без да се поколебаят, ще отмъстят отново. Няма да им мигне окото дори.

Разгневили сте Стрелец? Сигурно сами сте го предизвикали. Представителите на тази зодия не са толкова експлозивни като Овена, но не забравяйте, че все пак са огнена зодия. Първо действат, а после мислят. Нищо чудно и да пострадате в бързината. Само, че има едно 'но'. Гневът на Стрелеца рядко се появява без причина. Прояви ли се обаче, може да бъде изключително жесток.
Физическите саморазправи не са им чужди, но преди всичко, те ще Ви кажат точно какво мислят за Вас - в очите (и по възможност пред публика!), като при това, нещата, които ще чуете за себе си, далеч няма да бъдат измислица, а качества и постъпки, които и собствената Ви съвест рядко изкарва на бял свят... А от това боли...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign