Как отмъщават представителите на зодия Везни?

Деликатни, чувствителни и раними хора. Могат да бъдат дребнави, прекалено сантиментални, настойчиви, да сплетничат и да пускат разни слухове, но това е почти максимумът, на който са способни като врагове. Обичайте ги и ако не им стъпвате на врата, то те ще бъдат най-милите и нежни същества. Врагове - никакви.

Представителите на този знак са изключително обидчиви. Въпреки това, обаче, те не могат да враждуват истински. При тях всичко е някак в детски вариант: "О, ти ми скъса рокличката на кукличката, аз пък няма да ти давам повече играчките си! Вземай си камиончето и повече не сме приятели!"
Когато Везните усетят, че са стигнали до предела на търпението си към даден човек, те прекъсват всякакви зависещи от тях контакти с него. Най-крайното на което са способни е да предизвикат наранилия ги към словесен двубой, да изложат своите аргументи и въпроси и да изискат обяснение. Преди да предприемат тази стъпка обаче, те дълго ще се измъчват, ще прехвърлят случки и спомени, допускайки възможността да са сбъркали някъде и да са предизвикали конкретния човек. Когато прекратят взаимоотношенията си с 'врага', те дълго страдат и все пак не го запомнят с лошо. Но не се и връщат назад...comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign