10 Комплименти, които мъжете искат да чуват


Въпреки че няма да Ви признаят, мъжете обичат комплиментите точно толкова, колкото ги обичат и жените. Сигурно сте забелязали, че след всеки комплимент от Ваша страна, в очите на партньора Ви се появява искра, а устните му се опитват да прикрият усмивка. Е, не бъдете "енергоспестяващи", когато става въпрос за комплименти, отправени към НЕГО.

Независимо, дали сега градите връзката си или сте заедно от години, ето комплиментите, които партньорът Ви би искал да чува от Вас:

1. "Винаги знаеш как да ме разсмееш"!

Както и повечето мъже, и Вашият партньор със сигурност мисли, че чувството за хумор е важна характеристика, която трябва да притежава един желан мъж. Да, усмивката Ви може да му каже, че знае как да Ви разсмива, но понякога тя не е достатъчна. От време на време трябва да му потвърдите и с думи, че се наслаждавате на неговите шеги и закачки. Затова кажете, че сте щастливи, че най-после сте намерили човек с отлично чувство за хумор и че само той и единствено той знае как да Ви накара да се усмихнете, когато тъмни облаци са надвиснали над главата Ви.

2."Какво прекрасно и поддържано тяло имаш"!

Да бъдем реалисти: и мъжете са обсебени от външния вид на тялото си и искат жените да се възхищават на това колко силни и мускулести са. Някои от тях прекарват часове във фитнес залата, опитвайки се да впечатлят представителките на нежния пол. Ако искате да похвалите фитнес-визията му,  няма нужда да му казвате: "Колко големи мускули имаш" или "плочките на корема ти са като камък". Достатъчно е да го попитате с нескрит интерес: "Какво тренираш?". И това ще бъде прието като комплимент. Ако имате дълга връзка и виждате, че любимият старателно поддържа външния си вид с упражнения, задължително му кажете, че тренировките му се отразяват добре и че неговият външен вид събужда фантазиите Ви.

3."В твоите прегръдки се чувствам сигурно"!

Вероятно сте забелязали желанието на мъжете да бъдат Ваши защитници и герои. Това е естествена необходимост, която се появява при всеки мъж и която му помага да се чувства силен и могъщ. Кажете на любимия си, че в неговата прегръдка се чувствате сигурни и че е достатъчно присъствието му, за да сте убедени, че няма от какво да се страхувате. Това за него ще бъде както да спечели златен трофей на футболен турнир.

4."Не знам какво бих правила без теб"!

Може би за Вас това не звучи като комплимент, но за него 100% е комплимент, който мечтае да чува. Ще погалите самочувствието му и ще му прозвучи като признание: "Аз не мога да правя нещата, които ти можеш". Комплиментите от този тип дават усещане на мъжете за сила, независимо дали става въпрос за нещо дребно като смяна на изгоряла крушка или нещо голямо като боядисване на къщата.

5."Това беше най-добрия секс, който съм имала"

Положителните коментари, свързани със секса са на върха на "мъжкия" списък с желани комплименти. Някои жени се притесняват излишно, когато правят сексуални комплименти на партньора си. Мъжете са самоуверени, повече експериментират и се радват, когато знаят, че половинката им е доволна. Вашият партньор ще направи всичко, за да бъде най-добрия от всички, с които някога сте били интимни. Не забравяйте да му кажете това и се наслаждавайте, докато той се опитва да оправдае титлата "най-добър".

6."Тази риза ти стои много добре"!

Ако кажете на партньора си: "Ризата ти е много хубава", това няма да бъде комплимент за него. Но ако му кажете, че той изглежда много секси и привлекателен в определена риза, защото тя подхожда на цвета на очите му или очертава мускулите му, неговото его ще скочи до небето. Не забравяйте, че Вашият партньор се опитва да Ви впечатли с външния си вид, така че не пестете комплименти, които

7."Харесва ми това, че си голям джентълмен"!

Мъжете искат да знаят, че не Ви привличат само физически, но и че Ви харесва техния характер, обноски и поведение. Вашият партньор ще бъде особено щастлив, ако му кажете, че е различен от другите и че е истинска ценна находка. Дайте му да разбере кои точно черти от характера му Ви допадат най-много. Например: "В днешно време рядко се намират честни хора като теб", "Ти си доказателство, че джентълмените не са изчезнали".


8."Много си добър в това, което правиш"!

Независимо дали Вашият партньор работи усилено, за лично удовлетворение или за да изхранва семейството, той би искал да знае, че Вие цените неговия труд, а не парите, които печели. Кажете, че сте изумени от това колкое добър той в своята професия. Това за него ще бъде достатъчно доказателство, че се гордеете с него и стимул да напредва с бързи темпове в работата си.

9."Имаш прекрасно семейство и приятели"!

За мъжете е много важно да уважавате техните приятели и тяхното семейство, а също така е важно да го кажете с думи. Опитайте се да разберете какво му харесва във всеки негов приятел или член на семейството и направете комплимент за дадения човек. С това ще докажете, че разбирате защо те са важни за него. Например, кажете:"Сигурно си щастлив, че имах приятел като П. Хубаво е да разчиташ на приятел, който ще ти помогне в труден момент" или "Сестра ти е много добра. Вижда се, че би направила всичко за теб".

10."Винаги имаш отговор за всичко/Винаги знаеш какво е най-добре да се направи"!

Мъжете искат да чуват колко са умни. Комплиментите за тяхната интелигентност и съобразителност ще ги поласкаят много повече, отколкото комплиментите за очите, усмивката и мускулите им. Никога не забравяйте да му покажете, че го цените и уважавате за неговото логическо мислене и ум. Колкото и да е очевидно, че го уважавате, думите също са важни. Когато някой Ви харесва, а все още нямате връзка с него, много по-лесно и безопасно е да му направите комплимент за неговия интелект, отколкото за външния вид. Използвайте добре този факт!comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign