70% от жените биха се отказали от секс в замяна на перфектно тяло


Затоплянето на времето и наближаващия летен бикини-сезон увеличава стремежа на жените за перфектно тяло. Според проучване на списание Shape и на сайта FitSuga, 82% от представителките на нежния пол влагат старание да отслабнат или да оформят тялото си, преди да започнат активните посещения на плажа.
Желанието да имат перфектно тяло, когато се съблекат по бански е толкова силно, че повечето жени биха се отказали от секса, ако това ще им помогне за постигане на идеалното тяло. Конкретно 68% от жените, които били интервюирани за изследването заявили, че биха забравили за секса в продължение на един месец в замяна на топ-тяло.
Е, от коя точно част на тялото си са недоволни жените? Повече от половината жени ненавиждат външния вид на корема си, докато 29% не са доволни от бедрата си.
Въпреки, че много жени не са доволни от тялото си, те не го крият в цял бански костюм. 76% от дамите носят бански костюми в две части (бикини).

Ето още няколко интересни факти за жените и бикините:


  • Само 10% от дамите биха маркирали с "LIKE" снимка във Facebook, на която са тагнати, а на тази, на която са по бански 44% биха махнали тага или биха помолили приятелите си да изтрият снимката.
  • 66% от жените започват диета преди летния сезон (53% намаляват приема на калории, 22% се лишават от въглехидрати, а 15% изпробват други стратегии за отслабване).
  • 79% от дамите искат да отслабнат поне 2-3 килограма.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign