Какво възбужда жените? Вечеря, вино и "Обичам те"


Най-успешният начин за повишаване на женското либидо включва вечеря, вино и нежно изречените думи "Обичам те". Но романтичната вечеря, която включва и хубаво вино, не разпалва страстта само при жените, но и при мъжете.

Проучване на Yahoo и Fitness Magazine показва, че и мъжете, и жените считат вечерята с вино за най-добро начало на среща, която завършва с правене на любов. Тази магическа комбинация е одобрена от 24% от жените и 26% от мъжете, участвали в проучването.
Резултатите от изследването, в което взели участие 1000 души показват, че настроението за секс при жените се увеличава и чрез изявления от рода "Обичам те" и "Много си красива".
Сексуалната възбуда при младите се активира и чрез обмен на "горещи" съобщения. Около 22% от младите хора, на възраст от 18 до 34 години са повишили желанието си за сексуални отношения заради получено текстово съобщение. Според резултатите, почти половината от възрастните са си разменили "горещи" телефонни обаждания, за да "стоплят"  отношенията и да "загреят" атмосферата.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign