10 Идеи за ефектен летен маникюр

Лятото е сезонът, в който смело можем да си позволим всякакви експерименти с цветове и форми. Още повече, че през тази година ярките багри и причудливите принтове са особено популярни. Ако вече сте се запознали с тенденциите в маникюра за топлия сезон, но все пак ви се е приискало да внесете някаква ефектна промяна в имиджа си, то отделете време, за да се запознаете със следващите ни предложения.

1. Точици

Можете да си направите френски маникюр в два различни цвята и да сложите точици по цялото протежение на ноктите.

2. Ефектни надписи

Наситено бялото стои изключително добре върху ръце, погалени от слънчевите лъчи, особено в  комбинация с ярък лак за нокти. За още по-голям ефект, добавете надписи върху белия цвят. Как най-лесно може да направите това, вижте ТУК.
Разбира се, можете да си ги нарисувате сами или да използвате стикери.

3. Хвърчило

Безспорно това е оригинална и лесна за направа идея. Достатъчно е само да лакирате ноктите в небесносин цвят, да нарисувате хвърчило върху единия нокът, а върху другите да направите пунктирана линия, имитираща въженцето на хвърчилото.

4. Неонови цветове

Лакирайте ноктите в неонов цвят и отгоре нанесете черен самонапукващ се лак или нарисувайте ивици.

5. Геометрични форми в различни цветове

Съобразете се с последните модни цветови тенденции и украсете ноктите си по предложените начини.

6. Портокалова целувка

Най-модерният цвят за 2012-та година е Tangerine Tango, а един от най-обичаните сокове е портокаловият. Съчетайте двата топли цвята - оранжево и червено и с помощта на широка четка ги нанесете върху ноктите си, така че да се получи преливащ ефект.
Дизайнът навява асоциации за любим летен коктейл - Текила Сънрайз, чиято рецепта можете да видите ТУК.

7. Разноцветен леопардов маникюр

Леопардовият маникюр продължава да е актуален, ако не знаете как да го направите, погледнете ТУК. Изборът на цветове зависи от добрия ви вкус и тоалета, който ще подберете.

8. TV

Още една изключително ефектна идея в свежи и ярки цветове. Лакирайте ноктите в бяло и след като основата изсъхне нанесете останалите цветове с тънка четка или писец. Покрийте с топ лак.

9. Градинка от цветя

Цветята - женствени, нежни и винаги актуални. Нека разцъфтят върху ноктите ви. Изключително подходяща идея, особено ако ги украсите в тон с тоалета си.
Предлагаме ви два фото урока за рисуване на цветя върху ноктите. Вижте ги ТУК и ТУК.

10. Кецове

Младежка и ефектна идея. Цветовете са по ваш избор.
А как можете да завържете ефектно кецовете си, вижте ТУК.


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign