Magic Mountain Lodge Hotel: "Зелен вулкан" в Чили

Magic Mountain Lodge е името на този твърде нестандартен хотел, който се намира в живописния частен резерват “Huilo Huilo“, в Чили, Южна америка. Този невероятен хотел е проектиран във формата на вулкан, но разликата е, че от него излиза чиста вода вместо гореща лава. Разбира се, тези от Вас, които искат да се насладят на гледката на истински вулкан, достатъчно е само да погледнат през прозорците на хотела, за да видят вулкана Аренал, разположен на територията на Коста рика.
Хотелът има 13 стаи и е забележителен с фантастичния  си вид и прекрасна атмосфера. Естериорът е в готически стил и разбира се, това се харесва не само на любителите на този стил, но и на почитателите на фентъзито. В предната част на хотела има висящ мост, така че, ако искате да посетите сградата, просто трябва да минете през него.
Невероятният хотел е покрит със зелени, увивни растения, които получават влага от водата, която извира от върха на импровизирания вулкан. Вълшебната атмосфера се допълва и от вътрешния изглед на хотела. Има прекрасно джакузи и големи панорамни прозорци, които позволяват да се насладите на величествен планински пейзаж.
Интериорът на хотелските стаи е проектиран в селски стил и по този начин може да се насладите на изключителната топлота на дървените стени.
comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign