Щастлив ли ще бъде денят ви? (Нумерология)


Искате да знаете кой от дните на седмицата или месеца е най-благоприятен за вас? Тогава се обърнете за помощ към нумерологията. След като направите няколко елементарни изчисления, ще бъдете наясно дали денят, от който се вълнувате, ви носи късмет или успех в любовта, вдъхва ви кураж за срещата с потенциален работодател, улеснява сключването на важен договор, дава ви възможност да преживеете без усложнения тежка операция или пък да направите покупката на живота си...

Не по-малко древна от астрологията, нумерологията съществува от хиляди години. Сведения за нея намираме в китайски ръкописи от 6 век преди новата ера, тя е била практикувана в Египет, Вавилон, Древна Гърция, Рим. Почти призната за наука, нумерологията се вписва успешно и в нашия ден, намира приложение в най-различни области на живота. Казват, че някои ръководители на европейски държави не вземат важни решения, преди да се допитат  до съответните специалисти, а в Канада, Корея и Нова Зеландия много от гигантските концерни назначават или отхвърлят кандидати за работа в зависимост от това, което казват числата за характера и способностите им.

Какво трябва да пресметнете?


* Решете кой точно ден от календара е важен за вас и го съберете с цифрите на месеца и годината. После сведете получения резултат до число от 1 до 9.


Да речем, че става въпрос за 19 октомври 2012:
19 (денят) + 10 (месецът) + 2012 (годината) = 2041 = 2+0+4+1 = 7


* Сега прибавете деня и месеца на своята поява на бял свят. Ако сте родени на 17 април:


7 (сборът от 19.10.212) + 17 (рожденият ви ден) + 4 (рожденият ви месец) = 28 = 2+8 = 10 = 1+0= 1
Именно единицата е числото, под знака на което ще мине интересуващият ви ден.

Единица

Сега е моментът да вземете важно решение и да започнете нещо ново, дори това да е само диета за вталяване или отдавна отлагано лечение на някой кариес. Денят ви дава кураж и упоритост и ви внушава, че трябва да разчитате единствено на себе си. Можете да си определите отговорна среща, да изясните отношенията си с шефовете, да направите конкретни планове за близкото си бъдеще. Проявете инициативност, тъй като всичко, наченато през деня, подвластен на единицата, има огромни шансове за успех. Избягвайте обаче да налагате позициите си агресивно и насила, защото околните ще се опълчат срещу вас.

Двойка

Ден, идеален за контакти с приятели и за получаване на навременна помощ - ако имате нужда от това, разбира се. Ще работите чудесно в екип, ще покажете лоялност към колегите и висшестоящите, ще проявите завидна дипломатичност в общуването. Все пак имайте предвид, че близък човек, на когото винаги сте разчитали, може да ви разочарова. Също така не се впускайте в нови начинания - пред осъществяването на целта ви ще изникнат множество препятствия. Затова пък пътуванията ви ще бъдат повече от приятни. Не насилвайте нещата и не позволявайте на нервното напрежение, характерно за дните, обозначени с цифрата 2, да ви хване в капана си.

Тройка

Общувайте пълноценно и установявайте контакти със света по най-различни начини - по телефона, с имейли или писма. Денят ви поощрява да проявите интелектуалните си способности и експедитивност в областта на банковото дело, търговията, деловите преговори. Освен това ви настройва на творческа вълна. Подходящ е и за любовни срещи, разтоварване със спорт, шопинг. Ако пък ви мъчи някакъв неразрешен юридически въпрос, сега е моментът да приключите с него, и то във ваша полза. Внимавайте обаче да не прахосате твърде много пари и да не прекалите с алкохола или вкусното похапване - това ще се отрази веднага върху обиколката на талията ви.

Четворка

Използвайте деня, за да въведете ред в своята документация, да се организирате по-добре в работата и да направите трезва преценка на финансовото си състояние. Няма да сбъркате и ако се позанимавате повечко с дома си. Предстоят ви много ангажименти и редица препятствия за преодоляване, затова не предприемайте решителни стъпки и не правете големи покупки. Грижи ще ви създадат и членовете на семейството. Избягвайте пътуванията, дори на къси разстояния, срещите се с много хора (освен по работа), обърнете сериозно внимание на здравословното си състояние - май имате нужда от консултация с лекар. И за нищо на света не рискувайте.

Петица

Тръгнете на път с ясното съзнание, че ви чакат приятни емоции и ползотворни срещи. Ако пък си останете вкъщи, направете нещо, за да разчупите оковите на еднообразното си съществуване, или се запознайте с хора, които не принадлежат към обичайната ви среда. През този ден ще бъдете изключително привлекателни, което ви дава възможност да очаровате всеки представител на противоположния пол. Възможни са приятни изненади на любовния фронт, но имайте предвид, че романи, започнати в деня, подвластен на петицата, много рядко продължават по-дълго от няколко месеца.Ако пък ви се налага да карате кола, отваряйте си очите на четири, за да не предизвикате катастрофа поради разсеяност.

Шестица

Денят ще бъде посветен най-вече на любовта и семейството. Подходящ е и за сдобряване на отдавна скарани приятели, за адаптиране към нови ситуации, за релакс. Ще имате успех и в деловата сфера, тъй като красноречието ви ще достигне върха си, а умението ви да привличате съмишленици към своята кауза няма да има равно на себе си. Завършете вечерта в приятна компания и на всяка цена избягвайте конфликтите, понеже ще нарушат душевното ви равновесие и дори ще доведат до сериозна загуба на пари.

Седмица

Време за размисъл, медитация и излежаване, особено ако се случи денят да е неделя. ако пък се окаже делник, уплътнете го с интелектуален труд или учене. Опитайте се да погледнете на себе си и на конкретната ситуация, в която сте попаднали отстрани, не вземайте лекомислени решения. Бъдете търпеливи и запазете хладнокръвие, дори да ви предизвикат, не позволявайте на дребните проблеми на битието да ви вгорчат живота. Трябва да сте страшно предпазливи по отношение на финансите си, въпреки че, ако играете на някаква игра на късмета, съществува вероятност да ударите голямата печалба.

Осмица

Активен ден, през който ще се чувствате заредени с енергия и ще отхвърлите огромно количество работа. Дайте най-доброто от себе си, за да бъдете оценени по достойнство и да подготвите почвата за бъдещото си повишение в службата. Но не бъдете нито прекалено арогантни, нито отмъстителни, тъй като ще си спечелите врагове за цял живот. Цифрата 8 предполага и добри парични постъпления, получаване на подарък, възможност за важна покупка на изгодна цена. Проявете деликатност по отношение на хората, които са ви близки, и не ги разочаровайте с дребнавост, ненужни лъжи, лоялност.

Девятка

Тъй като денят ознаменува края на конкретно ваше начинание, ще бъде доста неразумно точно сега да започвате нещо ново - особено пътуване на далечно разстояние, или пък да се явявате на интервщ за назначаване на работа. Общуването ви с околните ще бъде много интензивно, те постоянно ще ви търсят за мнение или съвет, ще имат нужда от съдействието ви. Но колкото и да ви досаждат със своите проблеми, не проявявайте нетърпение и сдържайте желанието да им откажете помощта си. В никакъв случай не изяснявайте отношенията с любимия човек - някои ваши необмислени действия или думи могат да доведат не само до грандиозен скандал, но и до окончателен разрив.

Отгатнете бъдещето си

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign