Раф Саймънс очарова с дебютната си колекция за "Диор"

Най-очакваното ревю на Парижката седмица на модата беше това на Диор. Очите на модните критици отправиха любопитни погледи към първата колекция на Раф Саймънс за Christian Dior.

Видни дизайнери като Marc Jacobs, Donatella Versace, Diane von Furstenberg и Alber Elbaz отблизо наблюдаваха атрактивното ревю Dior Haute Couture 2013, което получи само похвали и аплодисменти. Модният свят даде своята благословия на Раф, който предложи на публиката примамлива смесица от неговия личен минимализъм и женствеността, характерна за марката Dior.


"Беше абсолютно поетично" - изкоментира Alber Elbaz.
"Величествено" - споделил Marc Jacobs за колекцията.
"Преди шоуто ми беше трудно да си представя какво би направил Раф за Диор, но още от първия представен модел днес всичко придоби смисъл" - твърди Donatella Versace.
Новата колекция се характеризира като Ода на силуета на пясъчния часовник, представена от основателя на френската модна къща Кристиан Диор (Прочети повече ТУК) през 1947 г, но модернизирана с художествената изчистена линия на Саймънс. Раф е уловил женствената форма, която се засилва от съчетанието на мини рокли с къси панталони и вечерни къси и дълги тоалети.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign