Christian Louboutin пресъздаде пантофките на Пепеляшка


Christian Louboutin пресъздаде пантофките на Пепеляшка

Christian Louboutin създаде вълшебни пантофки за съвременната Пепеляшка. Но не насочвайте мислите си към кристалните пантофки от приказката. Ако Пепеляшка живееше днес, тя щеше да носи искрящи обувки от бяла дантела и кристали Swarovski, които разбира се щяха да имат отличителния белег за марката Christian Louboutin - червени подметки.

Великият дизайнер на обувки представи своята идея за обувките на Пепеляшка. Елегантните обувки са с височина на тока 12 см и са истинска примамка за женските очи.
"Пепеляшка е приказна героиня, чийто образ символизира красотата, грацията и любовта от приказките, но винаги се сещаме и за легендарната й пантофка. Нейният образ и нейната история ми диктуваха дизайна, всичко беше там - на страниците, в думите на историята" - заяви Christian Louboutin.


"Пантофките са вълшебната пръчица на трансформацията, която магически носи самочувствие, красота и любов. Мечтите са важен фактор в моя език на дизайнер. Няма ограничения в света на фантазията и винаги имаме щастлив край" - допълва той.

Christian Louboutin още преди няколко месеца обяви, че ще използва своя талант, за да създаде модерна версия на обувките от легендарната приказка, по повод новото издание на популярния анимационен филм "Пепеляшка" на Дисни на  Blu-ray диск. Прелестните обувки бяха показани по време на Парижката седмица на висшата мода.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign