11 Начини да кажете "Обичам те" без думи


"Обичам те" - две думи, които имат силата да променят живота ни, да направят по-красива връзката ни и да ни свържат с партньора ни на много по-високо ниво. Спомняте ли си кога за пръв път чухте или изрекохте тези думи? Може би това това беше най-красивият момент в живота Ви, или пък най-романтичният?

Когато тези думи обаче са изречени по сто пъти, понякога губят своята сила и се превръщат само в механични фрази. Дългогодишните партньори знаят, че думите "Обичам те" с течение на времето се превръщат в механично произнасяни фрази и стават рутина. И когато думите вече нямат тази сила и значение, на сцената се появяват любовните жестове. Всъщност делата винаги говорят повече от думите. Те могат да бъдат сигурен начин да докажете любовта си, да накарате любимия човек да се усмихне и да заздравите връзката помежду си.
Искате да покажете любовта към партньора по различен начин от рутинно изречените думи "Обичам те"? Ето няколко жеста, които ще Ви помогнат да направите това:

1.Подарете му топла прегръдка, когато не очаква.
Прегърнете го, когато той най-малко очаква това, дори и когато не заслужава да бъде прегърнат. Физическите жестове са много по-ефективни от словесните. Обвийте ръце около тялото му, когато той не очаква - това неизбежно говори за Вашата любов към него.

2.Облечете роклята, в която той обожава да Ви вижда.
Винаги Ви прави комплимент, когато носите определена рокля? Когато искате да му кажете, че Той означава много за Вас, достатъчно е да облечете любимата му рокля. Този жест ще е по-силен от всички думи, доставете му удоволствие!

3.Смейте се на неговите шеги, въпреки че сте ги слушали сто пъти.
Не му казвайте: "Това вече съм го слушала" и го оставете да довърши започнатата шега. Усмихнете се - така ще му заявите своята любов!

4.Направете малка жертва за него, когато той не я очаква и изисква.
Въпреки, че гледането на футбол, игрите на карти и посещенията на спортни състезания не са част от Вашите любими дейности, изненадайте любимия приятно. Направете тази жертва и отделете време, за да бъдете с любимия човек и неговите любими занимания. Жертвата никога не е голяма, ако видите усмивка на лицето му. Това е най-чистият и искрен начин да му кажете: "Обичам те"!

5.Предложете му своето "търпеливо ухо".
Слушайте го, без да го прекъсвате, дори и когато темата, на която говори, е изключително досадна. Той знае, че някои теми не събуждат интереса Ви, но може би има нужда да бъде изслушан. Когато му доставите това удоволствие, Вие му показвате, че е обичан.

6.Не забравяйте малките неща, които всъщност означават много.
Магията на щастието е в детайлите. Станете рано и го събудете с аромата на сутрешно кафе или му направете малък подарък, който сте направили или купили специално за него. Малките жестове означават много и са доказателство за Вашата любов.

7.Целунете го за "лека нощ". 
Нежната целувка несъмнено предава любовно съобщение и ще донесе усещането за сигурност и спокойствие на Вашия партньор.

8.Сгответе любимото му ядене, когато е болен или се чувства нещастен.
Вашият партньор се чувства неразположени и Ви предава част от негативната си енергия? Пригответе му ястието, което обожава и го изненадайте. Така ще се почувства специален и ще започне да излъчва позитивна енергия.

9.Подарете му масаж след тежък работен ден.
Този любезен жест доказва грижата Ви за него. Масажът не само ще донесе положителна промяна в настроението му, но е и прекрасна и релаксираща замяна на любовните думи "Обичам те".

10.Прегърнете го отзад, докато гледа телевизия.
Да, ще Ви бъде много по-комфортно, ако лежите спокойно далеч един от друг, но това няма да стопли сърцето. Да прегърнеш някого или да му позволиш да те прегърне - това е жест, който говори за Вашата любов.

11.Направете реалност една негова сексуална фантазия.
Мъжете обожават секса и Вие може да използвате този факт като средство, с което да му изпратите любовно послание. Изпълнете една негова еротична фантазия и усмивката на лицето му ще Ви каже, че е получил Вашето послание. Вече имате идеи? Направете ги реалност...

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign