"Попай" от реалния живот има бицепси с обиколка 79 см.


Мустафа Исмаил притежава най-големите бицепси в света. 24-годишният бодибилдър от Египет често е наричан "Попай" заради големината на неговите мускули.


Снимките са направени в Лондон, където "Попай" участва в промотирането на новото издание на Книгата на рекордите на Гинес.

За да постигне обиколка на бицепсите от 78,7 см, Мустафа вече 10 години прави упражнеия по два пъти дневно. Освен това ежедневно на неговата трапеза има 1,3 кг пилешко месо, половин килограм пържоли или риба и 4 ч.ч. бадеми. Той пие всеки ден по 7,5 л вода и 3 литра протеинов шейк.


Мустафа е толкова обсебен от размера на бицепсите си, че убедил цялото си семейство да се премести в Америка, за да може да тренира с по-добро фитнес оборудване.

"Хората винаги ми казват, че им напомням на Попай моряка. Това ме кара да се смея, защото в моята диета няма спанак и аз изобщо не го обичам. Ще продължавам да ям пилешко месо. Всъщност мисля, че сега ръцете ми са по-големи от героя на анимационния филм" - заяви той.


Мустафа се мести в Америка преди пет години, след като не успял да влезе в бодибилдинг-отбора на Египет. Сега той може да вдига тежести от 227 кг.
С най-големите мускули Мустафа влезе в Книгата на рекордите на Гинес.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign