Как да станете "магнит" за мъжете?


Жените искат да бъдат като нея, а мъжете - с нея. Жената с магнетична привлекателност притежава чар и харизма, които отдалеч пленяват представителите на противоположния пол. Сигурно много пъти сте се питали, как някои жени със средна красота са толкова неустоими, че мъжете не могат да откъснат поглед от тях. Те притежават онзи фактор Х, по който всички останали копнеят.
Мъжете са визуални същества. Те избират своята "плячка" според това, което виждат, а след това преминават към опознаване на вътрешната красота. Но докато някои жени са съсредоточени само върху подобряването на външния си вид, жената-магнит знае, че магията на нейната притегателност е съчетание от външната и вътрешната красота.

За да станете "магнит" за противоположния пол, първо трябва да премахнете всички бариери, които Ви правят несигурни и недоволни от себе си, които Ви пречат да се забавлявате и да се радвате на това, което сте. Ето няколко полезни съвети как да направите това:

1.Дръжте се като дама
Мъжете обичат жени, които се държат като дами. научете се да се придвижвате елегантно, да подтискате сигналите, които разкриват Вашата нервност (потропване с крак, докосване на лицето, гризане на устните, непрекъсната игра с кичурите на косата, почукване с ръка по масата) и демонстрирайте добри маниери. Жената магнит винаги подчертава своята женственост, защото знае, че именно това подлудява мъжете.

2.Не се обличайте за жените, а за мъжете и за себе си
Модните комбинации и тенденции, които следвате, могат да предизвикат въздишки у Вашите приятелки, но при мъжете могат да минат незабелязано, дори да имат лош ефект. Жените са склонни да се впечатляват една друга, а пропускат да впечатлят мъжете. За да плените погледите на силния пол, най-важното е да се чувствате спокойно и комфортно в това, което носите. Вие може да бъдете облечена в екстравагантна рокля със стотици мъниста и блестящи камъчета и въпреки това да не успеете да получите нито един комплимент или страстен поглед. Мъжете обожават опростения начин на обличане. Можете да бъдете неустоими и в семпла черна рокля или дънки и бяла тениска, стига да знаете как да ги носите и да демонстрирате стил.

3.Използвайте позитивния невербален език
Арогантните и студени жени, които демонстрират недостъпност, имат най-малък успех, тъй като излъчват негативизъм, който отблъсква  мъжете. За да бъдете тяхната противоположност, трябва да покажете, че сте отворени за комуникация. Срещайте погледа му и задръжте контакта с очи за няколко секунди, усмихнете се умерено, дръжте галата си изправена и не забравяйте да се забавлявате. Открийте своя уникален начин на флиртуване. Мъжете няма да Ви доближат, ако се правите на недостъпни и не им дадете "зелена светлина".

4.Излизайте с идеята, че сте в търсене на забавления, а не на партньор
Твърде много дами със статус "Необвързани" излизат с мисълта: "Днес трябва да си намеря мъж", а след това дремят разочаровано в очакване на подходящия. Заети със своята мисия, те пропускат да се забавляват и има ожесточен вид, а това изобщо не е привлекателно за противоположния пол. Когато излизате, целта Ви трябва да е забавлението. Усмихнете се. Усмивката е най-мощният женски коз. Тя отразява приятелски настроена и позитивна личност, до която би желал да бъде всеки мъж.

5."Оцветете се" в червено
Червеното - цветът на любовта, винаги е привличал мъжкото око. Всички изследвания потвърждават, че жените, облечени в червено, са далеч по-привлекателни за мъжете. Извадете червената рокля от гардероба си и не се колебайте дали да я облечете. Не само ще станете магнит за мъжките погледи, но и ще се почувствате фатално привлекателна.

6.Обичайте своето тяло
Очарованието и привличането нямат нищо общо с формата на женското тяло или с килограмите. Магията на привлекателността е в самочувствието, в начина, по който жената се наслаждава на собствената женствена и уверена поза. Мъжете няма да забележат двете "нови" килча, които Вие всеки ден анализирате пред огледалото, ако се чувствате доволни от тях, а не драматизирате излишно.

7.Бъдете ангажирани и активни
Вкочаненото стоене с "мъртъв" поглед, забит в екрана на мобилния телефон и мълчанието не са сигнали, които изпраща съобщение, че се наслаждавате на вечерното излизане. Покажете, че сте забавна личност и че около Вас постоянно се случва нещо интересно, за да може този, който Ви наблюдава да пожелае да влезе във Вашия свят. Танцувайте, говорете с хората около Вас, смейте се...По този начин и Вие ще се почувствате щастливи, а същевременно с това ще засилите своята привлекателност.

8.Не се надсмивайте над недостатъците на другите жени
Не се присмивайте на физическия вид на другите жени, нито над тяхното облекло, когато сте в компанията на потенциален кандидат за Вашето сърце. Лошите коментари за прекалено късата пола на момичето от съседната маса, няма да увеличат Вашата популярност сред мъжете. С такова клюкарстване и насмешка, Вие показвате несигурност, а някои може да си помисли, че изразявате и ревност. Въздържайте се от заядливи коментари, за да не загубите своята привлекателност.

9.Овладейте изкуството на лекия разговор, изпълнен с хумор
След като потенциалният мъж се е престрашил да дойде при Вас, е необходимо да се открои привлекателността на Вашия характер. Разбира се, Вашите първи разговори няма да бъдат задълбочени и супер интелигентни, а комуникацията ще се сведе до повърхностни, забавни клюки. И неангажиращите разговори могат да покажат Вашата интелигентност и чувство за хумор. Не ги подценявайте!

10.И най-важното: Бъдете уверени, че притежавате магнетична привлекателност
Вероятно сте забелязали, че в дните, когато се чувствате добре и привлекателни, получавате повече комплименти и много повече хора се опитват да се приближат до Вас. Това не е случайно. Когато очите излъчват самоувереност, когато се чувствате така, сякаш може да покорите света, другите хора не могат да игнорират Вашето присъствие и неустоим магнетизъм.

Може би ще Ви бъде интересно да прочетете още по темата:

Петте типа флирт

Защо да овладеем езика на тялото?

Развивайте своята харизма..

Изкуството на флирта. 16 ценни правила


comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign