Близнаци - Годишен хороскоп за 2013 г.


За Близнаците 2013-та - годината на Черната Водна Змия ще бъде изключително успешна. Това обаче далеч не означава, че всичко събития ще протичат безпроблемно и ще водят до успех. На двойнствените създания ще им се наложи да извоюват своето собствено място под слънцето, но затова пък ще придобият безценен опит, който ще им "отвори очите" за редица възможности, чрез които да постигнат целите си.
Представителите на зодиакалното съзвездие ще имат великолепен шанс да повлияят върху собствената си съдба, стига само да не бъдат апатични и безучастни свидетели на случващото се. Бързите реакции и адекватното им включване в различни житейски ситуации ще помогнат на Близнаците да достигнат висини, били недостъпни за тях до този момент.

През годината на Черната Водна Змия представителите на зодията ще имат много идеи, болшинството от които, при пълна пасивност, ще си останат нереализирани. За да могат най-после да започнат да осъществяват мечтите си, галениците на Меркурий трябва окончателно да се разделят със съмненията.

Независимо от това, че Черната Водна Змия предизвиква Близнаците към активна работа и дисциплина, още в самото начало на годината те могат да си позволят известно време за почивка, за да възстановят своите сили и се погрижат за здравословното си състояние.
Близнаците са предразположени към простудни и вирусни заболявания, затова по време на студеното полугодие следва да се погрижат за своя имунитет. През отпуската могат да се насладят на различни оздравителни масажи, да посетят SPA салони, сауна, да се обърнат към народната медицина, да се занимават със спорт, да поплуват в закрити басейни.

През пролетта, когато представителите на зодията отново се завърнат към активна работа, ще могат да направят в пъти повече, отколкото през изтеклата 2012 г. Пролетта е прекрасно време за започването на нови проекти, търсенето на нова работа, самоусъвършенстването, обучението, избора на професия.
През лятото Близнаците няколко пъти ще пътуват служебно, което значително ще разшири техните професионални хоризонти, ще открие нови възможности за бизнес и делови сътрудничества.

Следва да напомним, че високото напрежение и интензивност в работата, непоносимият график на пътуванията със смяна на часовите пояси, климата и обстановката, могат не само да хвърлят Близнаците в състояние, близко до паниката и депресията, но и да подкопаят физическото им здраве. За да могат да понесат натоварването, Близнаците трябва да редуват периоди на активност с паузи на релакс.

През лятото е твърде вероятно да възникнат проблеми  с близките. Близнаците могат да се окажат въвлечени в сложни конфликти, които да имат дълги и негативни последици. За да ги предотвратят, е най-добре във всички интриги да се придържат към неутралната позиция и да не обръщат внимание на никакви провокации.

С настъпването на есента Близнаците ще бъдат все по-обсебени от жаждата за нови знания. Те могат да възобновят обучението си, да се запишат на курс, да се заемат с четенето на образователна литература. Към средата на сезона обаче този порив ще бъде заменен от любовен плам, който сериозно ще повлияе върху продължението на учението и работата. Близнаците трябва да помнят, че следва да намерят компромис, за да може нито една сфера от живота им да не страда поради прекомерната амбициозност на друга.

В края на годината представителите на зодията ги очаква спокоен, продуктивно-делови период, когато те лесно могат да започнат възхода си по стълбицата на кариерата, както и да направят необходимото за развитие и ускорение на новите си проекти. През този период се препоръчва да не се променя нищо, но старите дела могат да получат известна актуализация с цел подобрено развитие в бъдеще.

Обобщение и съвети: През 2013 г. Близнаците трудно ще се адаптират към промените в живота и/или страната им. Многото ограничения през годината на Змията не са по вкуса на представителите на зодията. Въпреки това, ако успеят да променят своя мироглед, Близнаците могат да постигнат това, за което по-рано само са си мечтали. Най-важното е да не се бунтуват, а да се адаптират към случващото се. Развийте вроденото си красноречие, умението ви да управлявате тълпите ще се окаже изключително търсено. Предстои ви да се възползвате от способността си да манипулирате съзнанието на околните.

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign