22 Идеи за коледен маникюр


Маникюрът е неотменна част от перфектната женска визия. Той трябва да бъде съобразен както с тоалета и стила на дамата, така и със случая. По повод коледно-новогодишните празници ви предлагаме няколко интересни и красиви идеи за декоративен маникюр, който ще допринесе за съвършенството на цялостния ви облик. 

Основата е бял лак, залепени са декоративни стикери във формата на снежинки. Тук са използвани апликации в черно, но червените и тъмносини снежинки също биха стояли добре. Можете да разнообразите като сложите черна, червена, тъмносиня или тъмнозелена основа, а стикерите подберете в констрастен цвят. Не забравяйте за топ лака.

Червена основа с бели снежинки. Нарисувани са с бял лак-декоратор, като на места - в централната част на снежинките и върху точките е сложен сребрист брокат. Предложеният дизайн отново търпи трансформации - можете да изпозлвате друг цвят основа и/или брокат в златисто.

Класическият френски маникюр е разнообразен с брокатен лак в бяло и са залепени стикери.

Млечно бял матов лак с черни стикери.

Много свежо и елегатнно решение. Отново можете да взаимствате идеята, като разнообразите дизайна в желани от вас цветове.

Разгледайте и останалите предложения, които също търпят различни вариации, но имайте предвид, че основните цветове на Коледа са червено, зелено и златно. Зимните - синьо, сребърно и бяло. За Новогодишната нощ са подходящи и комбинации с черно.


Още по темата: 

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign