Лъв - Годишен хороскоп за 2013 г.


Както обикновено, в началото на всеки нов период от време, още с първите дни на 2013г., Лъвовете ще предвкусват великите неща, които задължително ще сторят! Те ще лелеят планове за възход в кариерата, мислено ще градят грандиозни бизнес проекти, ще очакват приятни и изключително значими събития в личния си живот... Благодарение на това си качество, наричано от някои грандомания и прекалена самоувереност, Лъвовете са винаги готови за активна работа и много от плановете им наистина ще се осъществят дори преди края на годината на Черната Водна Змия.

Може да се каже, че 2013г. ще бъде повратна за Лъвовете. Те рязко ще престанат да се съмняват и ще се отърсят от последно завладелите ги тревоги и преживявания - това ще бъде първата стъпка към тяхната промяна. Но избирайки този начин, Лъвовете могат да направят грешка, тъй като твърде ревностно поставят и преследват идеите си. Да, годината изисква целеустременост, но не и прибързване. Захвърляйки бурята от неприятности и проблеми, означава създаването на нови - Лъвовете трябва добре да запомнят това. Всяко форсирано събитие през тази година ще бъде обречено на неуспех. Понякога дори ще бъде по-добре да преустановят за известно време професионалната си активност, за да може пътят им да се изчисти от малките спънки. Втората възможна грешка, която представителите на зодията могат да направят, се заключава в поведението им. Твърде вероятно е да станат прекалено високомерни, арогантни и нетолерантни към заобикалящите ги хора. С този подход царствените чеда на Слънцето рискуват да останат съвсем сами, което в резултат ще има негативно влияние и върху работата, и върху личния им живот. Истината е, че правилната стратегия се крие някъде по средата. Представителите на зодията не трябва да потискат желанието си за лидерство, но това лидерство трябва да бъде полезно, както за самите тях, така и за околните.
През годината на Черната Водна Змия Лъвовете имат реалната възможност да бъдат от голяма полза за фирмата си, ако оглавят някакъв колективен проект или станат ръководители на малки, средни и/или крупни звена.
Чудесните организационни качества, личната харизма, умението и желанието да работят добре, с които представителите на зодията са известни, могат да им донесат само слава и успехи.

През 2013 г. Лъвовете - ръководители трябва сериозно да се заемат със създаването на собствен екип от професионалисти, влюбени и отдадени на работата си. Това начинание няма да е лесно, и ще бъде доста продължително, но в крайна сметка ще бъде изграден колектив, способен да премести планини.

Лъвовете обичат да са в светлината на прожекторите, да са заобиколени от тълпа, но не трябва да забравят за възпитанието и самообразованието. Годината на Черната Водна Змия е изключително благоприятен период за повишение на квалификацията, придобиване на полезен опит, обучение и личностно израстване.
Лъвовете трябва добре да помислят и преценят -  какви качества биха искали да елиминират и какви да придобият, а след това постепенно да изпълнят целта си.
През тази година представителите на зодията не следва да  поемат големи рискове, да участват в хазартни дейности и игри, да се опитват да балансират на ръба в каквато и да е сфера. Покровителката на годината не толерира безразсъдното отношение към бъдещето и безмилостно би наказала всеки, който се държи безотговорно и необмислено. Освен това, участието в рискови дейности може да доведе Лъвовете до материален крах с тежки последици.

През есента Лъвовете не бива да забавят скоростта на предприетите професионални дела, тъй като многото проекти, с които ще се захванат през 2013г., трябва да бъдат разработени и ще се нуждаят от постоянен контрол. Отдих могат да си позволят чак към края на годината, но за сметка на това тогава ще имат прекрасна възможност да организират истинска коледна ваканция за цялото си семейство!

comments powered by Disqus

Translate

Популярни

2012 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign